kraliyet sopası var ucu çıkrıklı, huzurdakinin arkası sağlam mı diye kontrol ediyor..!!
Printable View
Akp ye tesekkur etmemiz lazim. Imamoglunu daha da buyuttuler, adam bugun cumhurbaskanligi konusmasi yapiyor resmen.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam tersini düşünüyorum, iktidarın it, kopuk dışında sahaya süreceği destekçisi kalmadı. AKP'ye oy vermiş yaşı genç ve nispeten eğitimli kesimleri olan bitenleri şaşkınlıkla izliyor, kafalar çok karışık. Protestolar yasal çerçeve içinde kaldığı süreci, İmamoğlu'nun daha büyük bir farkla seçilmesinin önünü açabilir. 31 Mart akşamı saat 11.00'de istanbulda sokakta AKP'li kalmamıştı, bunu unutmayın.
Akşam gezintileri, tencere, tavalı protestolar, samimi muhafazakar kesimi değil de hırsızları hedef aldığı sürece moral üstünlük muhalefette olacaktır.
Seçim yenileme nedeni açıklanmış.
Nedeni sandık kurullarına kanuna aykırı yani memur olmayan üye atanmasıymış. Bildiğim kadarıyla önceden tüm sandık başkanları memur olurdu. Ayrıca bir de memur üye atanırdı. Özellikle öğretmenlerden atama yapılırdı. Birkaç yıl önce değişiklik oldu. Yeni durumu tam olarak bilmiyorum. Yine de ortada herhangi bir oy çalma olayı yok. Çünkü sandıklarda her partiden üye ve sandık çevresinde bir sürü gözetleyici var. Özellikle Akp bu konulara inanılmaz önem verir. Çok iyi örgütlenmişlerdir. Eğer oy çalma olduysa (ki olmamış) bu oradaki görevlilerin ne kadar beceriksiz ve aptal olduklarını gösterir. Bu Türk hukuku için büyük ayıp olmuştur. Sandık kurullarını atayan YSK nın kendisidir. İlçe seçim kurulları hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Peki o ilçe seçim kurullarını sen seçmedin mi diye sorarlar adama. Kısaca bu iptal yukarıdan emirle alınmış bir iptaldir. Bunu aklı başında herkes görür. Gelelim ekonomiye. Bu saçma iptal nedeni çok kötü algılanacak ve özellikle yabancı yatırımcılar ülkenin demokrasisinin ve hukuk düzeninin nasıl işlediğini daha yakından tanıyacaklardır. Keşke oylar yanlış sayılmış gibi bir gerekçe olsaydı diyorum.
Memur olmayanların gorevlendirilebilecegi ile ilgili kanunu başkanlık referandumundan önce kendileri çıkardı.
Savasc akpli degil ya. Yanlis anlamissin sen onu. Taniriz biliriz kendisini
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.