La bana da hoca dedirttiniz ya :) adnancık israil ajanı, din düşmanı, kadın tüccarı :) paralarin izini sürsünler hele bu paralar nerden geliyormuş adnancığa ama açıklasinlar halka bizimde bilmeye hakkimiz var
Printable View
daha düne kadar Mehmet Şimşek vardı milletin arkasından ağladığı faizde yükselir kurda bu hafta olanlar normal diyorsunuz yani bundan 3 ay önce 6 ay önce her şey güllük gülistanlıktı. Yanlış olan nedir sermayeyi çarçur etmek ne demek. Her şeye karşısınız kanalistanbul askeri projeler. Ha daha iyisini yapabilirler mi neden olmasın.En büyük hatayı halkımız yaptı. Parayı betona gömdü. Evi olan 2.3. evi adı.İnşallah bugünler geçecek. Nasıl Ecevit döneminde sıkıntılar yaşandı sonra düzlüğe çıkıldı yine olacak merak etmeyin su akar yolunu bulur. Biz gecelik % 7500 faizleri de gördük şükür yıkılmadık.
Hatırlarsanız başbakanlar pijamalı işadamından gidip icazet alırlardı. unutmadık o günleri hala o günleri özleyen var ama kaçıyorlar şimdi.
1 senede borsada kazandığım 34040 TL'nin 33750 TL sini son 2 günde kaybettim. Ve seans sonunda sermayeden yememek için tüm pozları kapattim... Ana para sadece 10000 TL kaldı..
Çevirin kafanızi 60 senedir üretimden bucak bucak kacanlara bakın bi
Montajcilara bir bakın
onlardan var mı burada
Yoooo
Öyle olsanız tamam bak mantıklı yani kafamda bir yere oturtabilecegim
Yav size ne oluyor kardeşim aklinizi çökelek le mi yediniz
Adamlar Sanki karilar günü gibi toplantı yapıyor
Ne üretim lafı geçiyor , ne katma değer
Millet kiraathenesinde laklak yapanlar bile üretime bunlardan daha çok değinir üretime
En azından sohbetini ederler
Adam montajcı montajcı
Bir de işte böyle degnekcilik yapıyorlar yüksek faiz diye bidi bidi yapıyorlar
İyi de size noooluyoo
Siz kiiiiim yüksek faiz kim
Bunun savunculugunu yapmanız size ne kazandırır
Hayal aleminde misiniz
Kendinizi düşünün yav bi kendinize gelin az
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.