inan ben gectigim gun ldu! bu 5 yilda iki kez olmustur sanki!!
Printable View
bir sey soracagim.
ben sali gunu tzt aldim boyle yazmis:
Müşteriye Fon Satış: Saat 13:25 dan önceki işlemler için T+1 işgünü, 13:25 dan sonraki işlemler için T+2 işgünü (T:bugün)
bugun eksi geterisi vardir. ama benim param neden azalmistir?! zaten ben bugun fiyatina almis olmamistim meger?!
birde marj orani 20% nedir?
Tünelin ucuna az kalmış 13.80 lerdeydi 10yıllık tahvil biraz geç kaldık grafige bakınca dolar ve faiz düşerse devlet tahvili içeren fonlar in karlari yükselmiş neyse aklımızda bulunsun :))) bugünde haber üstüne haber ,akar abd lilerle görüşecek akşam suriye operasyonu vs. Abdli ismini unuttum yatırımcı kuruluşu jp miydi türkiye faizleri 100 125 birazdaha indirme alanı var dedi garip bir ay ekim ayı :))) fonlarimiza birşey olmasın da :)
Yurtdışı çöktü bizim piyasalarda çöktü geçmiş olsun bıst 104 tü şuan 102
Aşağıdaki duyurunun bize nasıl bir etkisi olur?
Borsa İstanbul’un yayınladığı duyuru kapsamında Pay Piyasası işlem saatlerinde 4 Ekim 2019 tarihinden itibaren değişiklikler uygulanacaktır.
Aşağıdaki finansal ürünlerde yapılan işlemlerde 13:00-14:00 saatleri arasında uygulanan gün ortası tek fiyat bölümü kaldırılarak, 10:00-18:00 saatleri arasında kesintisiz ve sürekli işlem yapılacaktır.
Sürekli işlem yöntemi ile işlem gören paylar,
Gayrimenkul yatırım fonları,
Girişim sermayesi yatırım fonları,
Gayrimenkul ve sahipliğe dayalı kira sertifikaları.
Aşağıdaki finansal ürünlerde yapılan işlemlerde 13:00-14:00 saatleri arasında verilen ara kaldırılarak 10:00 – 18:00 arasında kesintisiz sürekli işlem yapılacaktır.
Borsa Yatırım Fonları,
Yeni alma hakkı kuponları (rüçhan hakkı),
Yatırım kuruluşu varant ve sertifikaları,
Temerrüt,
Resmi müzayede işlemleri.
VİOP işlemlerinde herhangi bir değişiklik uygulanmayacaktır.