Bir şeyler söyleniyor
Bende özet yazan olur diye buraya bakayım dedim....
Printable View
Sosyal medya ya baktım
Şöyle yazılmış
henuz AKP genel BAŞKANI konusuyor cumhur BAŞKANI az sonra konuşacakmış
SHORT'un zamanı...../
Der Spigel
Haberde ABD Başkanı Joe Biden ın Halkbank davasına hiçbir şekilde karışmayacağı ve mahkemenin kararını bekleyeceği ifade ediliyor.
Haberde bir Türk yetkilisinin ABD ye 2017 de bu davayla ilgili belgeleri gizlice getirmeyi başardığı belirtilirken, New York mahkemesinin delillerinin çok ağır olduğu, Halkbank ın belki 20 milyar dolarlık bir ceza alabileceği ve
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın uluslararası arenada büyük oranda zarar göreceği kaydediliyor.
Halkbank ın uluslararası banka sisteminden (swift) atılabileceği,
böyle bir müeyyidenin Türkiye ekonomisi için de altından kalkılması güç bir darbe olacağı ve 2001 de yaşanan ekonomik kriz şartlarına geri dönüleceği belirtiliyor.
Der Spiegel in dosyasında dikkati çeken ayrıntılardan biri de İran asıllı Türkiye vatandaşı Reza Zarrab ın Federal Soruşturma Bürosu (FBI) soruşturmasında Erdoğan ı ağır biçimde suçladığı iddiası...
Yakındır, bekleriz...
Tebrikler kadirz_m abi,
bende cuma günü vak vak alın diye diye dilimde tüy bitti, eşe dosta, konu komşuya, hısım akrabaya bi lot zorlan aldırdım. bugün biraz kâr yabmışlar ama yanlış seçim yabmışım, vak vak değilde Kardemir yada şişe aldırsaydık şimdi lingo lingo şişeleri oynardık. nasip yau
şimdi soruna cevap olarak, endeks düşsede kazanamıyoruz endeks çıksada kazanamıyoruz :he:
Önden bir yarım saat yaptıklarını anlatıyor,
sonraki yarım saat kılıçlara ve cahape ye sövüyor,
son 2 dakika kala anlatır heralde
:)
https://i.hizliresim.com/tfsN8a.png
bkz önceki analizler, bu çıbık boyu tek günde max yapmış, tekrar ''1'' üçgeni sınırlarına dayanmış, ''1'' içine girer ve devam ederse bahsettiğim 1813.90=181390 gündeme gelebilir,
bkz önceki analizler