8.37 soktu çıkarmadı ya hakk.
Printable View
8.37 soktu çıkarmadı ya hakk.
düzeltme dertleri olsa yaparlar olağan üstü toplantı..
bunlar yarın 8.5 delecekler ..niyeti bozmuşlar...
Bankaların içini boşalttılar.!!!
Batık krediler hızla artıyor.!!
Ellerindeki dövizler buharlaştı.!!
Anlı şanlı bankaların piyasa değeri.!!!
20 Centten fazla yapmaz.!!!
Şeyin abisi çift rakama çok yaklaştı.
Merhaba,
bizim çocuğun ilkokula kayıt zamanı gelmişti. adrese dayalı kayıt sistemimiz var. 6 yıldır kayınpederlerin evinde oturuyoruz. Evin yanında çok rağbet edilen bir okul var. Kayıt için gittik. Adrese göre zaten oraya kayıt yaptırmamız gerekiyor. Orada oturduğumuzu ispatlamak için elektrik faturası, su abonmanı, kira kontratı, doğalgaz faturası istiyorlar.
Elektrik ve su aboneliklerini kayınpeder üzerinden hanımın üzerine aldık. Birlikte oturduğumuz ev için kira kontratı düzenledik yine de kaydımızı yapmadılar.
Doğalgaz faturası istediler. Ev kaloriferliydi. Çıldırdım.
Milli eğitim müdürüne ve AKP il başkanına gidip durumu anlattım. İkiside okula ayrı ayrı telefon açtılar.
Kayıt listeleri açıklanınca bizim çocuğun adını iki farklı sınıfta gördüm. İsim benzerliği vardır. Bizim çocuk hangi sınıfta diye araştırdığımda bizim çocuğun iki kez ayrı ayrı sınıflara kayıt yapıldığını gördüm.
Okudukları belgede ve ile veya farkını anlayamayan eğitim görevlilerinin olduğu ülkede çok şey beklememek lazım.
DTH çözülecekte, merkez rezerve yapacaktaaaa...
ohhhoooo ooooo. 8.4 + 19%
Korkudan adamlar işi sağlama alarak mükerrer kayıt yapmışlar size yine yaranamamışlar