Az tavuk az yumurta,çok tavuk çok yumurta.!!!
Aşırı kalabalık tavuk kümesi normalden az yumurta üretir..!!!!
1TL= 10 cent.!!!!
Kendime masallar.!!:oleyo:
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Printable View
Az tavuk az yumurta,çok tavuk çok yumurta.!!!
Aşırı kalabalık tavuk kümesi normalden az yumurta üretir..!!!!
1TL= 10 cent.!!!!
Kendime masallar.!!:oleyo:
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
birazda dolar konuşalım., böyle yazmıştım lakin 10,05 adam gibi geçildiğinde hedef 11,30--11,50 olacak gibi düşünüyorum eger buraları görürsek bir düzeltme ile10,50 belki biraz daha altına kadar sarkabilir. bu 11,5-- 10,5 aralığında üçgenmi olur bayrakmı olur bilemem ama güzel bir formasyon oluşur, tabii bu formasyonun oluşması sırasında bayağı bir canımız sıkılır, ancak ben bu formasyon sonrasıda çok daha ciddi bir yükseliş bekliyorum
2018'de 1 sene içinde 3 küsür 4'lerden 8'e gitmedi mi bu?
Aynı aksiyon olsa 10'dan 20'ye soluksuz gelir.
doları boş verin..genç kalmaya bakın..çoraplarınızı ayakta giyip, ayakta çıkarabildiğiniz sürece gençsiniz demektir....
Başka hangi kriterlere bakmak lazım? :whistling:
Çok haklısınız,bizlerde süratle fakirleşiyoruz ancak hiç bir yere çıkar bağı olmayan dar gelirli vatandaşların işi çok zor,Allah herkesin yardımcısı olsun,
Bu arada yaşadığım ilçede uzun süredir gözlemlediğim ancak bugün iyice canımı sıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum,bir grup seyyar satıcı var ama bedava ama karşılıksız dağıtılan kredilerle(bununda geri ödemesini yapan biz vergi veren vatandaşlar)çoğunda Hyundai marka kamyonetler var(piyasa değeri:150-200 bin tl) hiç birinin sosyal güvencesi yok bu yüzden hemen hepsi devletten en az bir yardım alıyor,kesinlikle 5 kuruş vergi vermiyorlar,sokaktan muhtemel gece klubü çalışanı abartılı kıyafetli 2 genç bayan geçti,sadece bunlar tanıyor ve konuşuyor,çünkü bu tür mekanlara gitmenin maliyeti en az bin tl,oda normal vatandaşın yapacağı iş değil,tost büfesi işleten bir arkadaşım var,neredeyse günde 12 saat çalışıyor ve ancak geçinebiliyor ama onun ödediği Bağkur primlerinin bir kısmıyla bu asalaklar finanse ediliyor.
Şimdi,kendi adıma ben artık bu fakir-fukara edebiyatından da,sokak kürtajlarında gördüğümüz senin benim vergilerimle beslenen aklı yok fikri çok tiplerden de gerçekten sıkıldım,sadece istenilen yönde oy kullanıyorlar diye toplumun sırtından geçinen bu asalak güruha ne kaynak yeter nede çalışan,üreten namuslu insanların sabrı diye düşünmekteyim...