seçim otobüsünden çay atar gibi memura emekli,ye %5 daha atmış
utandım
seçim otobüsünden çay atar gibi memura emekli,ye %5 daha atmış
utandım
https://twitter.com/necmbatirel/stat...G-mtUZ7_g&s=19
Neco bildi :)
Sosyal medyada bu konuda çok tepki var.Adam diyor ki tabandan 500 fazla maaşım vardı şimdi bende taban maaşın içine girdim.Bu mantık devam ettiği sürece ben tabandan çıkamayacağım...
Veriyorsa herkese %57 vermesi gerekiyordu vermiyorsa onlarla sandıkta hesaplaşacağız...Görüldüğü gibi adamlar emeklileride bölmeyi başardı a.q.Biri sevinirken diğeri üzülüyor...
Neyse Bizler hak ettiğimiz gibi yaşıyoruz...
zaten sorun en altta maaş alanlarda değil en aşağıdan maaş alanların üstündeki insanlar hızlı bir şekilde en aşağıdan maaş alanalr grubuna düşüyorlar
artış eşit yüzdelerle yapılmadıkça 3 yıla kalmaz tüm emeklilerin %70 i en aşağıdan amaaş alan gruba girer
ülkede son 2 yılda asgari ücret alanların oranı hızla yukarı gitti
bunlar herkesi açlık ve sefalete mahkum edecekler
Vasatta, asgaride, fakirlikte, cahillikte, egitimsizlikte v.s esitleme calismalari devam ediyor hiz kesmeden..
Syg,
Kamu-Sen: Ek zammı yeterli bulmuyoruz, seyyanen bir artış olmalı
Bloomberg HT yayınına katılan Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Başkanı Önder Kahveci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memur ve emekliler için açıkladığı ek zammı az bulduğunu belirterek, "Randevu istedik, seyyanen bir zam olmalı. Çünkü en az maaş ile en çok maaş arasındaki makas gittikçe açıldı" diye konuştu.