koymaz onlara para çok onlarda...
Printable View
info parayı sokakta toplamış belli satmaya devam ediyor 1.8m zararda 103k daha lotu var satmaya devam etmesinde şu hale bak ya
Şirketimizin dolaylı bağlı ortaklığı Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş., Ankara Temelli' de yer alan, mülkiyeti şirketimize ait olan ve şirketimizden kiralamış olduğu tam otomatik fabrika binasında yıllık 1 GW'lık kapasite ile güneş paneli üretimine başlamıştır.
İlk aşamada Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş. bünyesinde 40'ın üzerinde personel istihdam edilmiştir.
Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş. tarafından üretilecek 550 ve 650 Watt güçteki mono bifacial güneş panelleri öncelikle şirketimizin üstlenmiş olduğu GES projelerinde kullanılacaktır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
yok abi agalar her haberde yukardan mal veriyorlar
Kap geldi. Peak solar üretime başladı. Diye. Ne şimdi bu. Niçin bugün gönderirsin zaten biliyorduk. Kapı niçin beklettin de bugün atıyorsun?
Başka haber olmayınca düşüşü engellemek için mi? Yoksa prosedür gereği mi? Bilmiyoruz artık
Alfas sayesinde gesanın bu hareketlerini çok takmıyorum. hatta bu spk dan onay falanda beklemiyorum nasılsa önümüzde seçim var
portföyüm enerji ve çimentoda al sat yapmadan bekliyorum