Amma laf saymissin kardes
Hallendik bir mala giriyoruz surda
Tutun ters çevirin eğin bukun her şekilde girene mubah
Artik parası kalmayan da zevk almaya bakcak
Hayat nasıl geçer yoksa :drunk:
Printable View
sayın arkadaşım kimsenimn şahsını hedef almadım almamda kendi kendime dertlendim paylaştım. bu gün bank of 30 milyon mal boşalttı.mal onların malı. 60 milyar karetmiş bir şirket bu karın 40 ilyarına geri alım yapsa şirketin fiyatı bu kadar değersiz olmaz.....küçük yatırımcıyı korumak için spknın banka yönetim kurulunun ekonomi yönetiminin hiç mi sorumluluğu yok?????? bu sorunun cevabını bir düşünün lütfen.
Kahırlı Halkbank 2 lira dedin 15 oldu. Şimdi Akbank 5 lira olacak dersen 50 liraya çizgi atarım. Çekinme yaz. Biz senin Citi raporunda Halkbank İçin yazdıklarını bir bir hatırlıyoruz.
Hiç bir ülke borsasının bu halde olmasını istemez. Denetleyici kurullar çalışır. Manipülasyonlara müdahale eder. Yoksa kendi ayağına sıkmış olursun. Vatandaş tasarrufunu altın ve dövizde tutmaya devam eder. Bu bir ülke için aptallıktır. Aptallığı da hep yaptılar.
Şimdi çaresizlikten insanlar borsaya yönlendirildi. Bizzat sözlü de yönlendirdiler. Yanlışa göz yumarsan soyguna ortaksın demektir. Yapılanlara bakarsan deve yükü parası olanlar oyun oynuyor. Bunu kanıksamamak gerekir. Şimdiye kadar değişim için ışık görünmese bile. Borsa bir yatırım yeri olmak zorundadır. Nokta.
1 fk nin altına ne kaldi şunun surasinda
Piyasa Değeri =78,3 milyar tl.
2022 net kar = 60 milyar tl.
Bunu da buraya yazalım. İbretlik dursun. Yok öz kaynak verimliliği enflasyon altı imiş. Yok regülasyonlar bitmeyecekmiş. Yok karlar düşecekmiş. Geçelim.Küçük yatırımcı eskisi kadar kolay oltaya gelmiyor. Büyükler de buna hiddetleniyor. Kendi aralarında mutabakat ta sağlamışlar. Meydan boş. Düzmece Kasırga çıkarıyorlar. Birileri de trene bakmaya devam ediyor.