Printable View
Nasdax içinden geçiyorlar
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 bozkurt, bu akşam benfikayı yenersek yarın %2.5-3 arası sana ödeme yapar ilk taksit aldığın spor hissesi :) 2 -3 saat içinde stada geçerim . Gönlümüz fenerden yana abi ama siz bu hocayla Benfica yi eleyemezsiniz gibi
Alıntı: Originally Posted by kuzu BILIYORSUNUZ..... bu alemde....BEN NE DERSEM ODUR. Alıntı: Originally Posted by nohut Biliyoruz elbette.. Bilge Kral bu alemde ne derse odur. :ok: YTD BİST 100 endeksi bugün % 1.58 yükseldi (11134), toplam günlük işlem hacmi 224 milyar 310 milyon tl oldu
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 bozkurt, bu akşam benfikayı yenersek yarın %2.5-3 arası sana ödeme yapar ilk taksit aldığın spor hissesi :) 2 -3 saat içinde stada geçerim . Hangisini aldığımı bilmiyorsun ki abi :he: Bu arada ben cimbomluyum :) Başarılar diliyorum, fb 3-0 alır maçı bence :cheers:
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Gönlümüz fenerden yana abi ama siz bu hocayla Benfica yi eleyemezsiniz gibi bakalım değişik taktikte oynatacakmış bize düşen takımı desteklemek akşam görücez değişik taktiği bozkurta para kazandırırsak pastanın çileği olur:)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Hangisini aldığımı bilmiyorsun ki abi :he: Bu arada ben cimbomluyum :) Başarılar diliyorum, fb 3-0 alır maçı bence :cheers: fener hissesi aldın neden sosyal medyadan etkilendin tahminim :)
bozkurt nazar değmesin diye söylemiyor ayasofya :) taşının üzerine konuştular dün
Alıntı: Originally Posted by Denizdenizli61 Heyecan arıyorsa Beşiktaş 'tir. Giderse süper gider. Yalnız bedelli muhabbeti dönüyor gibi. Üstadım bende bi kamyon kadar bjk aldım, bir haftadır bekliyorum, bedelli muhabbeti duymadım ama bir kaç ay önce bedelli yaptı diye hatırlıyorum..