geçmişte ben de şirkete acaba geri alım yapamazmısınız diye sormuştum..bana istesek alabiliriz ama bu sefer de tahta çok çok sığlaşacak dediler o yüzden de bunu yapmıyoruz dediler..
Printable View
İyi oldu ne oldu ... bilançonun hakkını alamadıktan sonra 100 mln kâr etse ne işe yarar
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.62 de de bu yazdıklarınızı yazanlar olmuştu şimdi hisse 2.06 :)
Dediğiniz gibi değerini yansıtmıyor fakat aşırı ucuz olduğu için hızlı bir yükseliş yapıyor, kazandırıyor.
Borçlar azaldıkça finansal giderler düştükçe değerini çok daha iyi yansıtacak.
Şu anda inanılmaz bir şekilde 3 fiyat kazanç oranı ile işlem görüyor.
En azından 3.9 olması gerekir.
Büyükler içten haberi aldı topladı en iyi satış zamanı bilançoydu. Sattı gitti. Yuzde 20 kar etti. Bir daha bir sonraki bilançoya borsada namuslu şirket yok.
Borsada en iyi hisse kazandıran hissedir ... borsayı en iyi bilen de para en çok kazanandır gerisi fasa fisodur...biliciyle beraber 3-5 hisse keşfettik hepsi % 300 den fazla gitti bu en çok kâr eden en düşük fk bunda bakalım kısmet deyip bekliyoz...
Günaydın Bili_Bili 'ler ,
Karlı - ucuz - değişik sektörlerde varlığını gösteren bir şirket.
Örnek olarak ampülcüleri baz alalım. :) Alınmayın hemen.
*** Hisse çıkarsa ; karlı - iyiydi - FK düşüktü , etc. etc....
*** Hisse düşerse; birkaçı çıkar , zaten yükselmişti , KY nin eline verdiler , KY kucakta ( hoppili hoppili ) , zaten ticaret savaşı var , suriyenin doğusuna girecektik etc. etc.....
Bunun içindir ki ; Biz bilmeyiz , Rabb'im bilir.
Biz hissemizi araştırdık , sorduk , soruşturduk , kimlerdenmiş , ne iş yaparmış vb...... ; bekliyoruz artık.
Ah gitti kaçtı , yok şelale oldu. Nasipten öte köy yok..........
Herkese bol kazançlar ,
Sewgiler ,
Beetlejuice.