İlerde tarikatları da robotlar kuracak......
https://www.youtube.com/watch?v=ia5jDmhv4XA
Printable View
İlerde tarikatları da robotlar kuracak......
https://www.youtube.com/watch?v=ia5jDmhv4XA
[QUOTE=TRENDHOUND;936396]bunun piyasa adı görünmez eldir. hissedilir ama ispat edilemez. ben bir kitap okumuştum, adam nasıl işlediğini canlı örneklerle anlatıyordu. zaman içinde sende inanacaksın (kadir inanır) ekranında konsolide pozizyonu görebilseydin, vede yeterli gücün (paran değil) sende yapabilirdin. şöyle düşün mesela, dünyadaki kağıt altın, fizikselden kat kat fazla acaip talep var ama altın fiyatları değişmiyor. sence onca kağıdı kim üretiyor?
birde aşırı ukalasın, belliki herşeyi bildiğini sanan cahillerdensin. zaman sana adam olmayı öğretecektir
Merhaba
(Sorum Sadecegrafik değil tüm forum dallara)
Altının güvenli liman olacağını düşünen bir çok yatırımcı, yapılması gereken yatırımın "fiziki" altın olduğunu söylüyor.
Neden fiziki olması gerektiğini kısaca açıklayabilir misiniz acaba
Ayrıca güvenli bir bankanın (örneğin iş bankası) altın fonu sizce neden güvenli bir liman olmuyor
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çünkü kimilerinin kıyamet senaryolarında, banka vs diye kurum kalmıyor.
Sokaklar kan gölü.
Para vs değişim aracı olmaktan çıkmış.
Market vs yok.
Haydut çeteleri heryeri soyuyor.
Ama nasılsa, evinizdeki fiziki altın kasada rahat ve huzurlu.
Arada ihtiyacınız kadarını çıkarıp köşedeki kuyumcuda bozduruyor işinizi görüyorsunuz...
Sanırım senaryo biraz abartıyla böyle. :)
İyi pazarlar.
Teşekkürler sayın Yaşar.
Bende başka bir nedeni var sandım. Benim senaryom en fazla kriz. İş bankasının altın fonu gayet yeterli olacak :))
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iddaa oynayan, kumarci robot iyi olurdu..
ogretmen robot olsun bolece ogretmenlerin onune atanamayan eki Surekli kalici olsun, neden baska is yapmadiklarini anlayip hayatta kalmak icin atanma ile alakalarini kessinler artik
reis in sarayinda robotlara asker kiyafetleri giydirilebilir, bakanlar kurulu ve millet vekilleri de robot olur boylece halkimiz maas harcamaktan yada lux araba lar almaktan kurtulur, robotlar hep takilir bir yerde arac gerekirse otobuse biner giderler...
secim zamani da el toka icin bu robotlar harika olur halki ile kesintisiz 24 saat toka edip dert dinlerler- hafizalari cok iyi olup, zaman zaman aldiklari notlari sonlandirabilirler............
Valla bilemiyorum değişik bakış açıları var tabi
Forumda aslen siyasi yazılar hem yasak hem hoş karşılanmıyor ben apolitik çizgide biriyim dünya ve ülke barışı adına en iyisi ne ise o olsun
Zati Viktor Hugo gardaş der ki yoksulluk çocuklara açlık er ve hatuna onursuzluk getirir umarım hiçbi yer yoksul kalmasın
Neyse saded
Robot en uygun
Isitsel sanatta olur
Opera bale konser gibi
Zate izleyicinin bi katkısı yok işe
Sahnedekilerde sanatçı diyek adına
Aynı şeyi yüzlerce kez yapmaktan sıkılmislar
Koy robot figürleri
Hem maliyet düşer
Hata yok kalite artar
Filan
Yani görsel sanat zor robot resim yapsa yapsa fotoğraf olurda anca
Düşünsenize bi Kuğu göl balesini
Hoplayan zıplayan robot kardeşler oynuyo
Ne ka gzl
Yani zararsız faideli
Yoksa öyle diğer alengirili konulara robotu pek sokmamak lazım
Robotun devreleri yanar yahu
Uleyn kendimi robot uzmanı gibi hissettim ha
Şimdi dünden kalan hesap
Robot niye icat keşif yapamaz
Biz insanlar doğmadan daha duyguları ogrenirik ana irahiminde
Yani dost düşman bilinci oluşur
Korkularimiz dusmani alt etmeye yönelik olup
Tabi karmaşık duygu dünyasında
Er evden gidince dedikodusu başlar
Döndüğünde hatun hmn koynuna girer filan
Yani bu karmaşık yazılımı anlayıp harekete geçme yetisini rubuta vir bah baham insanın on katı gzl icatta yaparda
Bu programlamayi c plus plus program dilinde
Robota nassi aktaracan merak ediyom
Dünya dışı varliklardan yardım dilenmen lazım
O da ne ugrascak robotla ya
Gelir direkt ekmeğini elinden alır zati
Eger insandan üst bi varlık ise