Kar açıklamış ama temettü dağıtmayacakmış zırnık koklatmıyorlar zaten hangi şirketi temettü veriyor ki yıllardır, temettü vermeyi bırak bedelli ile para cukkalıyorlarSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kar açıklamış ama temettü dağıtmayacakmış zırnık koklatmıyorlar zaten hangi şirketi temettü veriyor ki yıllardır, temettü vermeyi bırak bedelli ile para cukkalıyorlarSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsamızı kumar ortamına çeviren AKP ye yakın aileler gruplar kişilerin özellikle borsa kapatılmadan önceki 3 günlük işlemlerde KY nın üç kuruşuna göz diken yandaşların Mico başkanı boş geçeceklerine inanmıyorum. Sonuçta aynı zihniyete sahip bunlar. Elbet ihlas grubu kağıtlarında da bir anlaşma yapıldıktan sonra operasyona başlarlar. Ama hangisinde. #ihyay zaten arşa çıktı. #ihlgm #ihlas #iheva da çok küçük yatırımcı var. Geriye #ihgzt ve #ihyay kaldı. Bizde şansımızı #ihyay da denedik. Nasrettin hoca misali ya tutarsa.
Son iki yıldır artmayan tek hisse. bununda sırası gelir...
Buradaki fırsatı ganimet bilen kısa vadeci,günlükçü ,vurguncu cazgırlar,leş kargaları niye sesiniz çıkmıyor sahibiniz hırsız mücahit ören gibi uzun vadeci dürüst yatırımcıdan hisselerini ucuz düşük fiyata çalmak,gasp etmek için pusuyamı yattınız..Dürüst,ahlaklı,terbiyeli,hayalı,efendi,k adim dost sayabileceğimiz karakteri,kişiliği,vicdanı taşıyan,kendine arzu etmediğini diğer manevi kardeşleri içinde uygun görmeyen alçak gönüllü insanlara saygılı,seviyeli vb. yatırımcı kardeşlerimizi tenzih ediyorum lütfen onlar alınmasınlar...ytd..
Şu ay kapanışını 92 kuruş üzerinde kapasa iyi olurdu.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TMSF Türk Ticaret Bankasını satışa çıkardı pazarlık ve ihale usulü olarak 21 Mart 2023 tarihinde hisseleri satışa sunulacak ..İstermisiniz , ( borsada bir banka şirketi işlem görmüyor onun haricinde her moku hatta kenef şirketi bile var) yunan tohumu Kiriakos Miçotakis ihaleye,açık artırmaya katılıp Türk Ticaret Bankasını alsın ibinede para gani neden almasınki bizim gibi kerizler süzmeyi abat etti elbiselerini ve iç çamaşırlarını bile dolar ve euro paralarından diktiriyor damına konup darılarını biçtiğim din taciri harami yamağı...
Bu noktalardan iyi bir alım gelse 1 e kadar durdurabilene aşk olsun.