kendi düşene acınır mı?
evet
kendi kendimiz düşersek
kendimize acıyabiliriz
insan, kendine acımalı
Printable View
kendi düşene acınır mı?
evet
kendi kendimiz düşersek
kendimize acıyabiliriz
insan, kendine acımalı
Abi niyetin formulünü kim bulmuş ben bulajam yaaa
Beşer şaşar Beşir şaşmaz
Mükemmel kadınla mükemmel erkek
asla birlikte olamaz, çünkü
mükemmel kadın asla ilk seferde kabul etmez,
mükemmel erkek de kadına ikinci şansı vermez.
Victor Hugo
Mikemmel kadın ve erkek var mıdır bilemem ama
Victor : Zafer
Victoria : Zaferiye
Remzi - Remziye gibi.
herkes geçmişinden biraz kırıntılar arar
ben biliyon bakırköy de mazhar osman dan sonra gelirim
pisikiyatri uzmanlık alanım olur
nedense öyle
cem gariboğlugillerin cinayetinde merve miydi kızın adı unuttum
nooluyo biliyomun
oğlan korkuyo ya cesedi bi gitar / çello / obua kutusuna koyup levent e götürüyo
dede de emekli hakim savcı mı kelli felli adam yahu delimisin diyo
hemen ilk çöplüğe atılıyo cesette o kutu içindeki ile
on dk sonra da çöp karıştıran buluyo tabi ora istanbulun göbeği etiler - levent
ve olaylar sarpa sarıyo sonra yargı süreci vs ya zaten adamlar delilin ucunu görse sonunu hemen getirmiyolar mı
kriminal polisler le sohbetimde bi gün dediydiler ki - onlara teknik bişeyler anlatırken denk geldiydim bi kez yoksa o tarz bi çevrem yok
"o çocuk o muhitte büyümüş ya
o yüzden kendini ilk güven duycağı yere gidiyo bahçeşehirden teee ya etiler levende" yürütülen naçiz mantık bu idi.
gönülde öyle güven arıyo galiba
karı kız da da aynı hepsi babasının modelini arıyo ama sonrasını bilemiyom
kadın yada erkek kafası içinde oluşturduğu ilk rol modele yakınsadığı kişiyi sevmek istiyo olabilir (uzunn vadeli evlilik filan için gibi yani) tahminim
aslında kamil insansan yani azcıkta oruç moruç tutaysen sen
kendini geliştirip upgrade olabilirsin. basit,, zaten açsın da yemeycem deyon - ruhunu güçlendiriyon
inanç yoksa bilmem, kendini o durumda nası geliştirirsin, gelişir mi? vs. ben de halen daha var. olmuyanlar ona kafa yorsun abi. bana ne.
ben de zate rol model yok abi - sorun da yok, daha geniş yelpazeye yayılabilirim,
kamera önü arkası içi, hepsi benim zate
burdan okuyupta anlıyabiliyosan, ben ben ben gene ben
tabi savaşta ve barışta hep basit düşünme dürüst olma bu gibi net olumlu pozitif mefhumlar işe yarar
zaten cey pi morgın da halis niyetle o işe gireydi banka da şimdi halen daha onundu diyebiliriz Yoharda bu konuya değinmiştik
Katil (kâtil değil katil, hızlı okunacak) mutlaka olay yerine geri gelir derler ama bundan müstesna göçmen kuşlardır. Göçme mevsimine geldiyse nasıl geri gelsin? Misal kırlangıç tırtılı yedi ama geride parça bıraktı, cinayet masası kırlangıçı tespit etse de bulamaz çünkü Afrikaya göç etti, bi de mobese kameralardan baksa da hepsi aynı yav, nasıl bulsun?
doğulular -a- ları kısa hızlı söylüyo abi
doğulu değilim
Abi, Arapçadan geçme o sözcük. KTL kökünden geliyor.
Katl _ öldürme, katletme
Katil_ öldürme işin yapan fail, katil
Kıtal_ haksız yere öldüreni ceza olarak öldürme
Sonuçta halk dilinde söylendiği gibi kaaatil diye değil katil diye okunuyor, Trt spikerlerinden öğrenmiştim.
Varis _ bacaktaki damarların şişmesi
Vâris _ miras almaya hak kazanmış kişi gibi gibi