Originally Posted by
tahminci
Ben XU100 3300 ü geçmeden ana kağıtlardan uzak dururdum, TTKOM ve TCELL tam primlerini yapmadılar ama yine de borsa düşerse onlar da takip edebilir, SAHOL çok hızlı gitti geri de gelebilir, F/K sürdürülebilir değil, ULKER hakkında iyi şeyler söylemem zor, patron ne isterse PD/DD ya da F/K o olur. Yan primsiz kağıtlarda yüzde 25 i geçmeyecek şekilde bir dağılım yapardım, Gıda şirketlerinden ucuz olanlar portföyümde öncelik alırdı. Sanayi şirketleri ve bankaların geçmiş performanslarına ulaşamayacağını düşünüyorum, büyüme artık yapısal sınırlarında, bankacılık sektörünün ballı kar dönemi de sürdürülemez halde. Bu dönemde portföyün yüzde 25 i fiziksel altında dursa hiç de fena olmaz. Yüzde 25 i dolarda tutar diğer yüzde 25 i de para piyasası fonunda likit tutardım. Ekim ortasına kadar sürecek bir dinlenme döneminden sonra borsanın Kasım Aralık aylarında 4200 puan hedef olmak üzere yükselişe geçmesini bekliyorum. O dönemde az primli ve karlı ana hisselerde yüzde 50 pozisyon alır ve Ocak ortası ile Şubat başına kadar konjonktür izin verirse tutardım. YTD