Beceriksiz olduğunu düşündüğüm manipulatör mal alamıyor.Bu nedenle fiyatı sürekli aşağı çekerek mal alabilecegini düşünüyor.Ama sonuçta hep hayal kırıklığı yaşıyor.Niyetleri hiiç iyi değil!
Printable View
Beceriksiz olduğunu düşündüğüm manipulatör mal alamıyor.Bu nedenle fiyatı sürekli aşağı çekerek mal alabilecegini düşünüyor.Ama sonuçta hep hayal kırıklığı yaşıyor.Niyetleri hiiç iyi değil!
Manipulatör aptalın önde gideni, sürekli hisse bir çok iyi bir çok kötü numarası yapıp kafasına göre hesapta para yapacak ama metodu gerçekten basit ve iğrenç.
Burada onun bir elemanı daha vardı yıllar öncesinden yazılarını bulurum koyarım bu hissede spek yok deyip durdu B. E. ile genel kurulda tartışmaya girdiğini falan söyleyip ne kadar dürüst bir ky olduğunu anlattı durdu ama 10 yıllardır buna rağmen burada neden durduğunu ilk fırsatta neden gitmediğini söylemedi. Ben kendisine gerekli mesajı verince bir daha görünmedi.
Tabii insanda da iki kol var illa ki diğer kolunu da oynatacaksın hele bir kolun çalışmıyorsa diğer kolunu iki kat çalıştırman lazım :kahkah:
Buranın bana göre meşhur çoğuna göre Ünsüz spek D. L. L. nin izini bıldum hatta instagram hesabından takip bile istedim gerçek hayattaki şirketini falan tespit ettim artık spek avcısı oldum bunlar illaki açık veriyor ve briç konuşmaları gibi anlarsan açığa çıkıyorlar zaten amaçları olmasa burada neden yazsınlar bizim gibi dert dökme durumları hiç olmaz nadiren olur herif burada yıllarca eczyt ile birleşecek birleşirse de kesin mağdur olacağız edebiyatı yaptı.
İşin komiği yıllarca burada yazan kendini akıllı zanneden bir salak da onu arayıp durdu neden yazmıyor bu adam diye, bu kadar beyinsiz adam olunca bunlar at oynatıyor.
Önemli not bu spek ler asla mahkeme işine sıcak bakmaz hep bundan bir şey çıkmaz derker sonra gelip aylarca yıllarca ağlanırlar
hep aynı terane :evil: bunu yazınca belki metod değiştirirler.
D. L. L. Başka iki topikte oynuyor şimdiki niki bu kısaltma değil ama vaz geçememiş gene bir L koymuş içine bir zaman sonra kafam eserse önce burada sonra yazdığı yerde ifşa ederim ama çıkar ve başka bir isimle gelebilir yalnız o yine en dürüstü bulunabilir sosyal gerçek hayatta,zira tek problemi dil dilden yakalanıyor.Tepki dozları da önemli tabii.
Bir yatırımcının , aslında düz bir işçi bile olsan Briç oynamaya ihtiyacı var Briç doğru oynarsan karşındaki adamın ne karın ağrısı var hemen görürsün..
Beklenen haber geldi.Hissenin onu açık diye düşünüyorum.Spekk...şimdiye kadar olduğu gibi fazla müdahale edip doğasını bozmasın yeter!Bu hissede manipulatörün manipülasyonu artık her yönüyle aşikar.Hissenin normal doğasını bir yere kadar bozarsın. Bir zaman gelir ki hisse kopar gider buna kimse engel olamaz diye düşünüyorum!
https://muratulker.com/y/zayif-lider...lebilir-diyor/
Günü yüzde 3.36 düşüşle 46 dan kapattı bu durum inanılmaz bir manipülasyon olduğunu gösteren en önemli delildir. 64 liradan 2 milyar işlem hacmi yaptırılan kağıt 46 liradan bütün haberler olumlu ve yeni CEO da atanmışken 46 liraya geri getiriliyor. İnanılmaz ama gerçek, İşiniz Gücünüz Budur Sizin mi demek gerekiyor. Bilemedim.