Originally Posted by
Black Mirror
Acikcasi ben pek anlamam bu islerden az biraz excel bilgim var onu kullaniyorum. Bu sayede tablonun devamliligini sagliyorum. Tablonun telif haklari admustafa ustadimizdadir. :) Admustafa ustad foruma pek ugramiyor , belirli bir suredir elini ayagini cekti saniyorum bu islerden. Aslinda tesekkurun buyugunu admustafa ve yuji ustad hakediyor. Bir sorun oldugu zaman onlara danisiyorum, yardim istiyorum. Bugunde yine sise birlesmelerinde yuji ustad yardim etti sagolsun.
Eskilerden Kartal ustad ve Maydonozcu Kamil ustad vardi onlarinda excel ve piyasa bilgileri oldukca iyiydi. Tabloya katkilari olmustur diye tahmin ediyorum. Dogrusunu fonlarin efendisi admustafa ustad bilir. Bu vesileyle onlarada tesekkur ederim.
2019 kasim ayindan once bilgisayar oyunlari ile vakit oldururdum. Ciddi zaman kaybiydi. Bu topic`i kesfetmem cok faydali oldu. Hem birikimlerimi korumayi ogreniyorum hemde vaktimi faydali icerikler okuyarak / finansal okuryazarlik edinerek degerlendiriyorum. Forumdan sizler sayesinde cok sey ogreniyorum , tum forumdaslara tesekkur ederim. Bol kazanclar , saygilar.