2010'dan once veya o tarihlerde Arif Dogan diye bir emekli albay vardi. Tvlere cikar ve Hizbul Kontra'yı kurdum falan derdi. :))))))))))
Hem cami hem cemevi mi o?
Printable View
2010'dan once veya o tarihlerde Arif Dogan diye bir emekli albay vardi. Tvlere cikar ve Hizbul Kontra'yı kurdum falan derdi. :))))))))))
Hem cami hem cemevi mi o?
Aywaaaa...!
Devlet boşluk kaldırmaz...
Çare bulmak zorundadır.
(Mesela Karacaahmet cemevi yüksek kaldırımda ağaç kaplama ticareti yapan rahmetli mehmet başaran'a yaptırıldı,
sözen zamanında bir arkadaşıma belediyede sahip de çıkmıştı)
Yarbay arif idi benim zamanimda.
Tuzla piyade okulunda bizim 1. taburun komutaniydi.
Çok kalender biriydi..
Allah rahmet eylesin...
Cem, cami, cemaat, camia, mecmua, cemiyet, cuma,
Toplanmak kavraminin muhtelif versiyonları.
Araplar bizim cami dedigimize mescid derler.
Biz küçük, kubbesiz, minaresiz camilere mescid deme eğilimindeyiz.
Bir başka kelime de aklima geldi.
Bizim namaz dediğimiz arapca salât'tır.(Dua)
Biz namaz kelimesini Hinď'den almişız.
Nebi'ye ve Resül'e de Peygamber deriz o da Farstan...
Çok katılıyorum da Türkiye'de derin devlet yok. Ulusal çıkarları savunanlar derin devletlerdir. Cem evleri, Alevi cemaatleri, dernekleri arkasinda Alman vakıfları vardır. Çok yazdik, cizdik bunlari.9Alıntı:
Aywaaaa...!
Devlet boşluk kaldırmaz...
Çare bulmak zorundadır.
Dünyadaki iki güç odağınin Türkiye'deki uzantıları, Türkiye'de 2 hadise yaptilar. Bunların varligindan bu sayede emin olduk.
1- Ugur Mumcu suikasti. Cok spekulasyon yapildi. Ama pkk'nin devlet icinde bir yapidan yardim aldigi, bunlar daha sonra pek cok kanitla birlikte, Silivri davalarinda kayitlara geçti.
2- Hablemitoglu cinayeti. Bergama'daki altin madeni, medyada yapilan acayip yayinlar(pijamali koyluler, onlara liderlik eden Sosyalistim diyen acayip bir adam, cevreciyim diyenler, yesiller) eurogold firmasindan alindi ve fetoculere verildi. Hablemitoglu burada soylenmemesi gereken iki kelimeyi tvlerden soyleyiverdi. 2010'da bu iki kelime google a yazilinca hiç bir sey cikmazdi. Simdi milyonlarca madde cikiyor, pek cogu yalan yanliş. Sulandirildi tabii...
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
11d
Türkiye Merkez Bankası'nın rezervleri brüt 6,7 milyar dolar, net 2,7 milyar dolar arttı.
UzmDrOrhan Kara
@UzmDrOrhanKara
·
4s
Davanızda samimiyseniz Bilim Kurulu'na ve Foxtv ye çıkan ekran Profesörlerine "Halkın sağlığını tehlikeye atmak ve toplu ölümlere sebep olmaktan" dolayı soruşturma açın.
Bilim Kurulu derhal görevden alınmalıdır.
Alıntı:
hakan.
@hakan_pishot
rusya, dünyada bir covid-19 cesedinin otopsisini (post mortem) gerçekleştiren ilk ülke. Kapsamlı bir araştırmanın ardından covid-19'un bir virüs olarak var olmadığını, bunun radyasyona uğra mış bir bakteri olduğunu ve kanda pıhtılaşma yaparak insanın ölümüne sebep olduğunu ...
⬇️
Alıntı:
keşfetti.
Covıd-19'un insanlarda tromboza neden olan kanın pıhtılaşmasına neden olduğu ve damarlarda kan pıhtılaşmasına neden olarak beyin, kalp ve akciğerler oksijen alamadığı için
kişinin nefes almasını zorlaştırdığı ve insanların hızla ölmesine neden olduğu tespit edildi.
Solunum enerjisi eksikliğinin nedenini bulmak için rusya'daki doktorlar who protokolünü
dinlemedi ve covid-19'un cesetlerine otopsi yaptı. Doktorlar kollarını, bacaklarını ve vücudunun diğer kısımlarını açıp doğru bir şekilde inceledikten sonra kan damarlarının genişlediğini ve
rusya sağlık bakanlığı...Alıntı:
damarların kan pıhtılarıyla dolduğunu fark ettiler, bu da genellikle kan akışını engelliyor ve oksijen akışını da azaltıyor. Vücutta, hastanın ölümüne neden olur.
Bu araştırmanın öğrenilmesi üzerine rusya sağlık bakanlığı, covid-19 için tedavi protokolünü derhal değiştirdi ve pozitif hastalarına aspirin verdi. 100 mg ve empromak almaya başlandı. Sonuç olarak hastalar iyileşmeye ve sağlıkları
iyileşmeye başladı. Rusya sağlık bakanlığı bir günde 14.000'den fazla hastayı taburcu ederek evine gönderdi.
Rusya'daki doktorlar, bir süre bilimsel keşif sonrasında "fellium-intravasküler pıhtılaşmadan (tromboz) başka bir şey olmadığını ve
tedavi yönteminin iyileştirici olduğunu" hastalığın küresel bir aldatmaca olduğunu söyleyerek tedavi yöntemini açıkladılar.
Antibiyotik tabletler
antiinflamatuar ve antikoagülanlar (aspirin) alın.
Kaan Yılancıoğlu Doç. Dr. (Ph.D) ve Ahmet Karahan beğendi
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
4s
Yeni variant düşün ki Kronik lenfositik lösemi (kan kanseri?) hastasını bile ağır hasta edemeyecek mahiyette bir virüs.Sen hastalığı geçiren sakın korkma. Bunların safsatalarına da inanma.