Aksa 2 ayda %50 yaptı..Bozkurt para dağıtıyorlar koş..:oleyo: temettü hissesi diye aldık uçtu ben %50 ye dayanamam..şeye çevirdim geri çekilirse tekrar döneriz..
Printable View
Aksa 2 ayda %50 yaptı..Bozkurt para dağıtıyorlar koş..:oleyo: temettü hissesi diye aldık uçtu ben %50 ye dayanamam..şeye çevirdim geri çekilirse tekrar döneriz..
viop 2662 den 2614 e kadar yukselisini surduruyor..
dusmeyen borsayi icat edenler kendileri dusmesini istedigin de de apışıp kaliyorlar galiba :)
Asuzu 5 aylık prim %500 ü geçti , Tuncay elinde viskisi nasıl keyiflidir şimdi büyük bir operasyon bu..
Tahtaya ufacık bir alıcı gelsin lak diye aşağı basıyor gelmedimi çek çekebildiğin kafar yukarı ulan anladık robot mobotta bune ya. Hisseler %2 ekside endeks %0,01 %0,05 ulan ralli oldu gitmeyen zibil hisse var endeksde düşüşlerde gene ilk düşen onlar ne thy miş ne tavmış ne pegasusmuş be arkadaş
benim yakınımın tanıdığı bir asker yüzbaşı AKSA al 50 bin olacak demiş bana söyledi ben o gün bu gündür almadım ama yakın markajda takip ediyorum fazlası bile oldu neredeyse ... maşaallah
https://www.imagevisit.com/images/2022/04/06/3.png
2000 li yılların başında borsa dergileri olurdu.TEKBORSA vs...
Orada AYI-BOĞA-TİLKİ vs. olurdu.
şimdi öyle dergiler var mı?...özellikle borsa dergisi...