Nibaş ı ıeyho yu canlı tutuyor, bunda tabanları kaldırıp gidecekmiş havası veriyor. Profesyonelce yapıyor bu işi...
Printable View
Nibaş ı ıeyho yu canlı tutuyor, bunda tabanları kaldırıp gidecekmiş havası veriyor. Profesyonelce yapıyor bu işi...
Ayın 7 sinde de bir uğramıştım. Arıza kap a alış duyurusu gönderiyordu. Çok profesyonel bunlar çok... Sermaye yüksek, dolaşımdaki kağıt gazel gibi, öz sermaye erimiş... spekülatif işlemlerle büyük vurgunlar vuruldu. Keza Avod da öyle... sırada hangi hisseler var bilemiyorum...
Öz sermayenin 10 katı fiyatta İŞLEM GÖRÜRKEN DE uyarmıştım, haklısınız, 4'yakın tavanda iken...........
13.12.2018 tarihinde ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş.payları ile ilgili olarak 0,95 - 1,14 fiyat aralığından 17.000.000 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlem ile birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş sermayesindeki paylarımız 13.12.2018 tarihi itibarıyla % 27,20 olmuştur.
Saygılarımızla,
IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş.
Elinde satılacak 64.464.000 adet hisse var...(%27.20)
64 milyon sarsılacaksa hisse 0.4 kuruşa gelir o zaman .resmen satış kusuyorlar.ytd.zarar kol degil gövdeye sicradi
E alan kim birader ve Niye alıyor,
Satışı anlıyorum.Sene sonu rızaya para lazım.Vergiler,maaşlar ,primler .E kardeşide ötv hikayesi bitmeden araba koleksyonuna bi kaç ekleme yapacak heralde .
Bu ışıklarda hikaye hep böyle.Kaçtan maliyetlenmek lazım kestirmek çok çok zor.tamamen kumar.
Ama klasik bir şekilde düşürüp düşürüp yükseltip satıyor çünkü bizzat rıza Kutlu Işık olarak buradan para kazanıyor.Diğer işleri kadar burayada mesai harcıyor.
Diye tahmin ediyorum.
YTD
Hissenizle beraber nice mutlu yıllar dilerim arkadaşlar. Nikahınız kıyılmıştır. Cenaze olarak bakmayın. Borsada fırsatlar bitmez :)