0.16 30.510
Printable View
0.16 30.510
0.17 28.615 değişti şimdi..
eşleşme var mı
0.16 31.270
foruma da yeni yeni kişiler türemişler hepicünüz hoş geldiniz umarım ama sakın 0,15 den alıpta 0,12 de battık göçtük diye ağlamayın şuan eşleşme nin takasın önemi kalmadı bundan önce istenilen yapıldı bundan sonra yapılacak kendine kiraya verdiği markayla devam edecek bizi soymaya spk da demeyecek la ****** yüzde 4 payla sen ne halt ediyorsun da değirmenin ununu çalıyorsun diye
YİNE BİR HİKAYE Mİ ANLAYIM
BAZEN BAZI ŞEYLERİN GÖRÜNÜŞÜ KENDİNİ BELLİ EDER...
GEÇEN SENE YAZIN ANKARA’DA ARKADAŞIN BİREYLE AVM’LERİ GEZERKEN BMEKS’Sİ GİTTİK ARKADAŞ CEP TELEFONLARINA BAKACAKTI ASLINDA AVM DOLUYDU AMA NEDENSE BMEKS MAĞAZASINDA ADAM GİBİ KİŞİ YOKTU OLSA NE OLUR Kİ MAĞAZA’DA ADAM GİBİ SATACAK MALZEME YOKTU BANA BOMBOŞ GELMİŞTİ DERKEN ARKADAŞIN BİRİ TELEFON AÇTI ;
BMEKS ALMAK İSTİYORUM NE DİYORSUN ?
BEN DE WALLA TEMELİ TEKNİĞİ NEDİR BİLMİYORUM AMA BUGUN MAĞAZAYA GİTTİM BOMBOŞTU HATTA ADAM GİBİ SATACAK ÜRÜNLERİ YOKTU DEDİM.
ARKADAŞTA BANA SEN ONA NE BAKIYORSUN...TEKNOLOJİ HİSSELERİNDE SADECE BU GİTMEDİ DEDİ.
BENDE , BEN OLSAM ALMAM DEDİM
VE KONU KAPANDI...
DERKEN GEÇEN GÜN AYNI ARKADAŞ BENİ ARADI , ARADI ARADI AMA NE ARAMA SAYDIRIYOR BMEKS’SE TABİKİ O KADAR KAYIPTAN SONRA O KADAR GERGİNKEN BEN DEMİŞTİM DEMEK OLMAZ...AMA ARKADAŞ BAZEN GÖRÜNENİN ÖTESİNDE ÇOK ŞEY ARAMAYIN...
VE ARKADAŞ TEKNİK HER ŞEYDİR DİYENLEREDE KESİNLİKLE İNANMAYIN TEKNİK HER ŞEY OLSA BUGUN BMEKS BU HALDE OLMAZDI O ZAMAN NEYMİŞ TEKNİK TEMELLE BİRLEŞİNCE BİR ANLAM İFADE EDİYORMUŞ...
TÜPRAŞâ€™I YANINDA GEÇERKEN İNSAN BİR HOŞ OLUYOR BU BÜYÜKLÜĞÜN KARŞISINDA İNSAN HAYRANLIK DUYUYOR ! İŞTE YATIRIM YAPTIĞINIZ ŞİRKETİN TESİSLERİNE BAKINCA SİZ DE HAYRANLIK DUYUYORSANIZ DOĞRU YOLDASINIZ...
ADEM AYAN
http://www.ademayan.com/ibretlik-hik...cilmistibmeks/
anlat be adem biz çok hikaye dinledik seninkinide dinleriz gerçek şudurki mağza marka iş yapar ama sahibi bankaları soymuş ondan yırtmanın derdinde
Sessizliğe bürünmüş burası, tengriler megriler, boş boş yazanlar, hisse ucuz diye 15 kuruştan alıp 14 kuruşta battım diye feryat edenler, ilk defa yakın izleme pazarından hisse almış ya da alacak olup nasıl alınıp satıldığını bilmeyenler bile kaybolmuş sanki...ytd