O arsa ne ocaklar söndürdü yaw, yinede hayırlı olsun,
Printable View
O arsa ne ocaklar söndürdü yaw, yinede hayırlı olsun,
Borsadan küçük yatırımcıları kaçırmak istiyorlar ben bu kadar sevdiğim halde tiksindim gerisini siz düşünün
Ahlak yoksunu kan emici olduğunu düşündüğüm ey spekltr..Çök kötü niyetli ve beceriksiz hareketlerinle tamamen deşifre oldun.Son kısa vade yükselişte sattığın 1 milyon lot civarı malı yerine koydun.Gözün çok aç ve doyumsuz.SPK ve borsa İstanbul yönetimi de seyirci kalınca ortam boş istediği gibi at oynatıyorsun.
Düşerken yüzde 3.5 çıkarken 0.50 bu kağıt zaman kaybı
Manipulasyona son hızla devam.Ey manipulatòr zorla baskıyla dürüst yatırımcıdan mal almaya çalıştığın ortada.Elbet birgün bunların hepsi ortaya çıkacak.Bu yanlışları yapanlar hesap verecekler diye düşünüyorum.
Fiyatı düşürerek baskıyla manipülasyona son hızla devam ediyor.Spek...çok agresif.Ey SPK ve borsa İstanbul yetkilileri bunu biz görüyoruz ya sizler neredesiniz!Bir vatandaş olarak sizleri göreve davet ediyorum.
Bir monrol satışı dediler bizi bagladılar her gün düşüyor bunun yükseleceği yok birde Red gelirse düşüş durdurulamaz
Fiyatı aşağı çekerek baskı oluşturmak suretiyle mal alma niyetiyle kronikleşmiş manipülasyon a devam.Bu hisse yatırımcısına son darbeyi vurmak isterler.Ben orta uzun vade yatırımcı si olarak sabırla beklemeye devam.Bu öldüm fiyatlardan kim satar elindekini diye düşünüyorum!Sonuna kadar sabırla devam.