İlk çeyrek bilanço dönemine girildi. 1 Nisan ile 12 Mayıs arasında açıklanması lazım. Yani her an her gün açıklanabilir. Mali tablolar açıklandığı zaman bütün soru işaretleri ortadan kalkacak...
https://i.hizliresim.com/7fyt8ke.jpg
Printable View
İlk çeyrek bilanço dönemine girildi. 1 Nisan ile 12 Mayıs arasında açıklanması lazım. Yani her an her gün açıklanabilir. Mali tablolar açıklandığı zaman bütün soru işaretleri ortadan kalkacak...
https://i.hizliresim.com/7fyt8ke.jpg
Şirketin üst düzey yönetiminden iki isim ile ilgili bazı bilgiler.
Serkan Çelik kimdir? (Genel Müdür)
2018 yılı başından itibaren Arena Grup CEO’luğu görevinde bulunan Serkan Çelik Arena Grubu’na 2007 yılında Mali İşlerden Sorunlu GMY (CFO) olarak katılmıştır.
Türkiye’nin ilk Finansal Teknoloji şirketlerinden olan Paynet’in kuruluşuna ve ayrı bir şirket olarak ortaya çıkmasına liderlik etmiş olan Çelik halen Paynet’ ve Arena Mobile iştiraklerimizin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Paynet’in B2B ve B2B2C alanında Türkiye’nin lider FinTech şirketi haline gelmesini sağlayan iş modelini geliştiren ve gerekli organizasyonu kuran Çelik buna paralel olarak Arena Grubunun Mobil Teknolojiler, Yenilenebilir Enerji, IoT ve Otomasyon alanlarına genişleme çalışmalarını da başlatmıştır.
Serkan Çelik Harvard Business School GMP ve İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunudur.
Çelik, Arena Grubu’na katılması öncesinde 1998 – 2007 Yıllarında PricewaterhouseCoopers bünyesinde vergi, mali hukuk ve muhasebe tekniği konularında danışman olarak görev yapmıştır. Bu süreçte farklı sektörlerde yerli ve yabancı ortaklı 200’den fazla firmaya danışmanlık vermiş olan Çelik pek çok şirketin genel yapısı ve mali işler yapılarının kurulması ve geliştirilmesi konularında da danışmanlık yapmıştır.
Barış Özenoğlu (Yönetim Kurulu Üyesi)
İş Bankası ve iştiraklerinin girişimcilik alanındaki faaliyetlerini geliştirmesine katkı sağlamak üzere Yeni Nesil Girişimcilik İş Kolu Başkanı olan Barış Özenoğlu, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olup, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri ve Koç Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı.
Kariyerine 1996'da IBM & SA'da (I-Bimsa) danışman olarak başlayan Özenoğlu, 1997'de PricewaterhouseCoopers'ta (PWC) yönetim danışmanı olarak çalıştı. 2001-2005 yıllarında danışmanlık firması Accenture'da global iş çözümlerinden sorumlu olarak 25'ten fazla ülkede görev yapan Özenoğlu, 2005'te Accenture Türkiye'ye geçip, 2010'da şirket ortağı oldu.
Mudo' da 2012-2016 arasında yürütme kurulu başkanlığı ve üst düzey yönetici (CEO) olarak görev yapan Özenoğlu, 2017-2018'de Turkcell'in veri ve analitik odaklı dönüşüm programını yönetti. IBM'ye Küresel İş Hizmetleri Ülke Lideri olarak atanan Özenoğlu 2020'de Türk Telekom Strateji, Planlama ve Dijital Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlendi.
Özenoğlu'nun Yabancı Sermaye Derneği Teknoloji ve İnovasyon Çalışma Grubu Başkanlığı, Türkiye Bilişim Vakfı ile Yapay Zeka & Teknoloji Derneği Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeliği görevleri de bulunuyor.
Bu iki isim bence ARENA' nın geleceğini şekillendirecek isimler...
Serkan ÇELİK Beyefendi vergi, mali hukuk ve muhasebe tekniği konularında yıllarca danışman olarak görev yapmış. Paynetten gelen parayı eminim en uygun, en karlı şekilde değerlendirmiştir.
Diğer bir isim Barış ÖZENOĞLU (KARAKULLUKÇU) hanımefendi. Türkiye Yapay Zeka & Teknoloji Derneği Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi.
Uluslararası mecrada da tanınmış, bilinen, başarılı bir isim. İnternetten edindiğim bilgileri aynen aktarıyorum.
"Karakullukçu'nun olağanüstü başarıları uluslararası alanda tanınmıştır. Fortune ve Ekonomist dergileri tarafından Türkiye'nin en güçlü 50 kadını arasında sürekli olarak listelenmekte ve olağanüstü liderlik ve etkisi vurgulanmaktadır. Dönüşümcü liderlik becerileri olan bir CEO olarak Karakullukçu'nun etkisi ve başarısı, Harvard Business Case Study olarak da incelenmiş ve üniversitede derslerde hala işlenmektedir...."
Konuyu anlayana güzel fırsatlar veriyor :)
Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya;
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Arena!..
Serkan Çelik maalesef Redington Holding e transfer oldu.. Galiba Paynet başarısından dolayı merkeze çağırmışlar.. Onun yerine Kerem bey bakacakmış. Genel müdür yardımcısı.. Serkan Bey Paynet i sıfırdan 94 milyon dolarlık bir şirket yaptı..Umarız yeni kurdukları Yapay Zeka şirketide milyar dolar olur..
Kerem Bey' de güven veren bir isim gibi...
2002 yılında Boğaziçi Universitesi İşletme bolumunden mezun olan Kerem Günay 2002-2010 yılları arasında PricewaterhouseCoopers şirketinde çalışmış olup yerli ve yabancı pek çok firmaya vergi ve finansal danışmanlık hizmeti vermiştir.
2010 yılında Vodafone Türkiye’ye katılan Günay, Vodafone Türkiye bünyesinde Vergi, Hazine, Kredi Risk, Finans Operasyonları, Muhasebe, Gelir Güvencesi, Finansal planlama, Raporlama ve Yatırımcı ilişkileri bölümlerinin yönetimini üstlenmiştir.
1 Temmuz 2018 itibari ile Arena Bünyesi’ne Finanstan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Kerem Günay, 2020 yılından itibaren Ürün Yönetimi ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.
Kerem, SMMM unvanına sahip olup, Kadir Has Üniversitesi’nden ‘Bankacılık ve Finans’ alanında Doktora derecesine sahiptir. Evli ve iki çocuk sahibidir.
https://www.arenaconnect.com.tr/