Petrol fiyatlarındaki bu hareket motorine 82 kuruş indirim getirdi. Ancak motorin (mazot) litre fiyatına 60 kuruş daha indirim geleceği öğrenildi.
Printable View
Petrol fiyatlarındaki bu hareket motorine 82 kuruş indirim getirdi. Ancak motorin (mazot) litre fiyatına 60 kuruş daha indirim geleceği öğrenildi.
TÜİK: DIŞ TİCARET AÇIĞI EKİM'DE YILLIK %421,7 ARTIŞLA 7,9 MİLYAR DOLARA YÜKSELDİ
TÜİK: TÜRKİYE'NİN YILLIK İHRACAT ARTIŞI EKİM'DE %3'TE KALIRKEN, İTHALAT ARTIŞI %%31,4 OLDU
TÜİK: ENERJİ ÜRÜNLERİ VE ALTIN HARİÇ İHRACAT EKİM AYINDA %1; İTHALAT %12,8 ARTTI
Bu ithalata ne kadar dayanacak bakalım ülke. :wu:
%31 ithalat artışı manidar olmuş
Kaç zamandır altın gümüş net açık sebebi..
:he:
Biri kazıp çıkarıyor.
Biri kazıp gömüyor..
Geçen ay dünya rekortmeniydik.
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler Piyasası tarafından açıklanan verilere göre Türkiye'nin Ekim 2022 döneminde altın ithalatı 44 bin 568 kilo, gümüş ithalatı 66 bin 70 kilo oldu. Verilere göre altın ithalatı geçen yılın aynı ayında bin 203 kilo, önceki ay ise 39 bin 32 kilo oldu.
Hayır işin sıkıntılı tarafı altın ve enerji dışında da sakata gelmişiz.Demek ki kimse kura inanmıyor bu kurla ithal edilen her şey ucuzdur nasılsa kurlar patlar bu ithal malları bu fiyatdan bulamayız hesabı herkes parayı harcıyor.Nerden mi biliyorum ,dört aydır ben böyle yapıyorum ,malum kişi kendinden bilirmiş:)))))))
Atm den nakit çekmeden herkes sallamış
Biriniz çekin deneyin ATM den
Detaylı ti kesintileründem giderek faizi bulun
30 gün sonra kapattığınızda kesintiler oluşacak
Önce oluşmuyor :he:
Ben küçük bir miktarı denedim bana girdi
1.50 oldu 2.50 gibi :he:
Bankamatik dekontunun en altındaki nakit çekme kesintisinide ay sonu kapatınca ekleyin atlamayın :)
Başkan bu formül visa için mi, yoka Kmh hesabı için mi?
Ben basit ATM kartı ile çektim kart KMH i kullanmış olabilir
Vadesizde 0 tl vardı seçenek sundu
Para yokken ATM para verdi :he:
Kesintiler ay sonu geldi :)
Vergi borçlarım var yıl sonu olmadan kapatmam lazım
Yoksa seneye kol gibi girecek :)
Saygılar :)