8247ye götür 8100 e getir oh ne ala spekülettin efendi!Hisseye istikrar ve güven lazım böyle ayak oyunlari değil!halk ak teb!!!
Printable View
8247ye götür 8100 e getir oh ne ala spekülettin efendi!Hisseye istikrar ve güven lazım böyle ayak oyunlari değil!halk ak teb!!!
Bugün için ağır vasıta durumu kötü olduğundan dolayı değil her daim kötü, acımasız, REZALET bir mantalite ile yatırımcıya bakıştan ötürü milletin serzenişi. İnsan ortak olduğu kâğıtta bu kadar ezilip, düdüklenir mi diye hiç sorgulanmıyorsa da sorundur; bu da benim bakış açım. Ben kendi adıma kötü niyete kızıyorum, 1 masa 4 sandalye şirketlerin yatırımcıları bile borsa yükselince para kazanabilirken, Egeen yatırımcısı mütemadiyen cezalandırılıyor diye kızıyorum. Her yerden y( alıyorum ) haftaya uçacağız, baskı var kâğıt toplanıyor, az sonra ki QTR de paraya boğulacağız dersem daha mı doğru olacak yani ??
şöyle bir kademenin olduğu yerde Abdurahman Çelebi olmak işte bu!Bu kademe bu lotlar egeen yatırımcısına reva mı piyasa öncesi piyasada işlem görse anlaşılır!
https://i.hizliresim.com/hytuw9n.PNG
Bu kagit sermayesini 3.150.000den 1 lira bile artis karari alsin kurban kesecegim oran önemli değil hatta bir budunu da şirkete yollacagim.
Biri butmu dedi.:oleyo::oleyo::oleyo:
Filozof hocam , şirkete but gönderme, yemesin zeppezenkkler.
Herhangi bir öğrenci yurduna bağışla, öğrenciler yesin.
Darisi sermayesi düsüklere de böyle Resmi Gazete karari inşallah!3.150.000 ile şirket mi olur yav!
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaskani Kararı'na göre; Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Yönetmeliği'nde yer alan KOBİ tanımı değişti.
Buna göre, Küçük ve orta büyüklükte işletme (KOBİ) tanımında yer alan yıllık net satış hasılatı veya mali bilançosundan herhangi biri "beşyüz milyon Türk Lirasını" aşmayan işletmeler, ibaresindeki rakam "1 milyar TL"
olarak değişti.
Yine aynı karara göre "Orta büyüklükteki işletme" tanımında yer alan "yıllık net satış hasılatı veya mali bilançosundan herhangi biri beşyüz milyon Türk Lirasını aşmayan işletmelerdir" ibaresindeki rakam da "1 milyar TL"
olarak değişti.