ya bırak gerici islamcılarla tartışma. bugün küfrettikleri emperyallerin filolarını kıble yapıp namaza durmuş kitleden bahsediyoruz.
Printable View
ben NE MUTLU MÜSLÜMANIM..gururla söylerim.HAYATIN EN BÜYÜK SIRRINDAN Bİ HABER,deve kuşu gibi kafasını kuma sokup gerçeklerden uzak olmaktansa....
hamdolsun 2 tane şuursuz hücrenin 2 tr. hücrelik insanı,her kademede binlerce seçenek varken,kendiliğinden oluşmasına inanacak kadar KAFAYI YEMEDİM...
HA...İNAN MUHAKEME ve analitik ile seni tüm dünya görüşünü sarma yaparım ama yeri değil.ben bu işin en ileriyle 17 yaşında münazara ettim..öyle çakma inkarcılar ile değil..
>>>>>>>
http://www.patronlardunyasi.com/habe...e-gecti/240267
Türkiye, Otomatik Banka ve Finansal Bilgi Değişimi Anlaşması’nı imzalar imzalamaz, yurt dışındaki Off-Shore hesapların peşine düştü. Zenginlerin kaçırdığı 500 milyar dolara yakın paraya ulaşmak için hazırlıklar yapılıyor.
...
atesit biri bin lira çaldımı = hırsız
dindar biri çaldımı = üstünü ört - konuyu değiştir - çalmamıştır - iftira atıyorsun - şeytana uymuştur ( vay arkadaş ne çok savunması varmış boşuna dindar olmuyorlarmış demek )
burada kimse islama dine bir şey demiyor demez de diyemez de sadece adam namaz kılıyor aynı zamanda çalıyor ben kılmıyorum ve çalmıyorum ama ben dışlanıyorum.
eeee o zaman kusura bakmayın bir yerlere değdirirler maalesef
münazara etmiş.. hahaaaa..2 trilyon hücre kendiliğinden nasıl kompleks canlı meydana getirirmiş.. okumadan saçmalamaya bayılıyorlar.. kendiliğinden meydana gelmiyor..okursan anlarsın.. bir mekanizması var.. katolik kilisesi bile evrim ile dinin çelişmediğini kabul etti.. bunlar herhalde yine 1000 yıl geriden gelecekler.. bunların bin yıl sonraki versiyonu "yaaa evrim aslında mantıklı bir açıklama getiriyormuş" diyecekler.. ama bunlar değil.. henüz kafalarını esaretten kurtaramadılar..
benim son zamanlarda siyasi yorumumu göremezsiniz.ama bazıları burayı kendi marjinal partilerinin belde teşkilatında konuşuyor gibi,kendileri gibi düşünmeyenlerin ne düşündüğünü umursamadan en uç söylemlerle konuşması rahatsız ediyor..
bir de O.Ç. vs. gib küfürler var..ha çok iştiyaklı iseniz kime hangi küfürü edeceğinizi açıkca yazın..o da yok...
hayır sustukça bu söylemler vites artırıyor..
bu toplumda sizin gibi düşünmeyenler var,bağırarak asla kimseyi ikna edemezsiniz ve burası zaten BUNLARIN YERİ DEĞİL..
Eurusd de bir sekil oluşuyor iki yöne de acik
Yorumu olan var mi