SON DAKİKA!
Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı atama kararnamesi ile 13 ilin emniyet müdürü değişti.
Printable View
SON DAKİKA!
Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı atama kararnamesi ile 13 ilin emniyet müdürü değişti.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
· 9s
Kamu bankaları firma ortaklarının KKMH’ını teminat alarak, firmalara 12 ay vadeli, yıllık % 14.75 faizli kredi kullandırmaya başladı…
Yüksel Hoş
@yukselhos
·
6s
Seneler önce bir hocamızın şu analizi vardı. Düşünün ve biraz yorum yapın bakalım haklı mı? Haksız mı? Fikir ve yorum istiyorum. Haklı çünkü şu, haksız çünkü şu sebepler yüzünden diyerek. Hocanın dediği şey şuydu:
"Şiveli Türkçe konuşan biri eğitimli de olsa entelektüel olamaz."
Suriye'de bizi Şii Araplar sevmiyor. Sunni Araplar sevmiyor. Eeee Kürtler de sevmiyor. Türkmenler belirleyici değil. Onlar da sevmiyordur. Artık bu düşmanlık sonsuza kadar sürer.Alıntı:
El Bab'da göstericiler "Kanım değerli ve satılık değil, Türkiye duysun" sloganları atıyor.
Alıntı:
🔴Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Muhalefetle Suriye'deki rejimi bizim bir şekilde anlaştırmamız lazım. Aksi takdirde kalıcı barış olmaz".
Zıçtık................Bari ortadoğu bataklığıyla aramızda bir tampon olsun. Bu tampon laik olsun. Şuan tampon biziz. Akıllı olalım akıllı.Alıntı:
Mevlüt Çavuşoğlu’nun açıklamaları sonrası El Bab’ta bulunan, Osmanlı Millet Parkı'nın Ay ve Yıldızına zarar verildi.
Azez’de Türk bayrağı yakıldı, bir zırhlı aracımıza taşlarla saldırıldı ve bir konvoyumuzun önü kesildi.
https://i.hizliresim.com/plah9ps.jpeg
Haydaaa...Alıntı:
Güvenliğini Türkiye'nin ve ÖSO'nun sağladığı El-Bab'da Türkiye karşıtı eylem yapıldı: "FETÖ ile barışın, belki sonra Esad ile barışırız.
https://youtu.be/USZDan0dJVo
Alıntı:
Murat Önderman
@muratonderman
Emrettiler biz de uyguladık !
"Aydınlanma, insanın kendi suçu ile düşmüş olduğu bir ergin olmama durumundan kurtulmasıdır. Bu ergin olmayış durumu ise, insanın kendi aklını bir başkasının kılavuzluğuna başvurmaksızın kullanamayışıdır."
I. Kant
Alıntı:
"Aklını kullanma cesareti göster”
Aydınlanma nedir? (1784) – I Kant.
Kant büyük ihtimalle bâkir öldü. Bu değil önemli olan. Böyleyken insan ve hayatı üzerine nasıl bu kadar iddialı, kapsamlı ve kesin yazabildi, bunu düşünüyorum. Cesareti deneyimsizliğinden miydi? Gençler gibi.
Alıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
7s
Emretmediler, kimse bize birşey emretmedi. Favipravir, immun plazma, tocilizumab, pulse steroid uygulamadım. Niye? Enfeksiyon hastalıkları hocası olduğum için. Uygulanmaması için telkinde bulundum, makale yazdım, mektuplar yazdım. Araştırma yaptık yayınladık. Kim emretmiş?
Rusya Merkez Bankası, küresel ekonomide 2007-2008 krizine benzer ölçekte finansal bir krizin yaşanabileceğini bildirdi.