Bugün mahvetti tahtacı ve patron az daha taban yapacaktı. Adamlar ky dan ne küfür yedi şaşarsiniz.
Printable View
Bugün mahvetti tahtacı ve patron az daha taban yapacaktı. Adamlar ky dan ne küfür yedi şaşarsiniz.
İnat demeyelim de sabir diyelim:) Maksat muhabbet olsun. Az buçuk hisseler hakkinda dogru bilgilere ulaşalım derdim bu. Maliyetler düşük olunca sabır da kolay oluyor. Alimlarda genelde şansım yaver gidiyor. Zaten yarısını satip tuclk e kaydirmistim simdi tuclkten tekrar buraya kaydirsam mi diye düşünüyorum:) Bunda da en gec ekim kasim saglam bir hareket bekliyorum ondan sonra zaten durmam buralarda:)
Burada 25.3 Milyon kar, 31.12.2020 tarihli, yani yillik.
Son aciklanan 27 Milyonluk kar ise 6 aylik. 2021 in ilk 6 ayinin kar'i.
Bu 27 milyonluk kar, sermayenin 80 milyon oldugu doneme ait, %50 bedelsizden sonra sermaye 120 Milyon lot ( TL.) oldu.
Eger 27 / 120 seklinde hesap yaparsaniz, hisse basina kar 23 kurus cikar, oysaki 27/80 seklinde hesaplamak lazim, bu durumda HBK 34 kurus cikiyor.
Eger 2021 yil sonu kar'i ne olur derseniz, en kaba sekliyle 54 Milyon TL.nin uzerinde olur diye dusunuyorum.
Bu kucuk detaylar kimseyi yaniltmasin.
Merhabalar,
Şirketin yaptığı yatırımları sonuçlandığında hedeflediği ciro rakamlarına yönelik bir öngörüsü var mı? Faaliyet raporlarına ve yatırımlarla ilgili kap bildirimlerine baktım ancak bir şey bulamadım. Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
Patron ihtiyatlı davranıyor.aslinda farklı ambalajlarda üretebilirler.