Çoğu zaman bu isteğinize cevap alamazsınız... Kamuoyu aydınlatma platfromunda açıklanmış bilgiler için ayrıca uğraşmazlar...
Printable View
2020 için hareket beklentim 125-105 bindi...125 e kadar yolu var yani. Ayrıca beklentim böyle diye buraya yaklaşınca portföy boşaltalım demiyoruz. Aşırı primlenmiş, artık yukarı gitmekte zorlanan hisselerde bir miktar satış yapılabilir...ancak teknik olarak ema larla takip ettiğim sistem sat vermedikçe hisse oranımı %80 altına indirmem.
Yani...doğmamış çocuğa don biçmiyoruz.
Not: bu başlıkta yeni sayılırsın...lütfen bu ve önceki başlıkta yazılanları oku...çok öğretici paylaşımlar yapılmıştı...sorduğun soru, eğitim çalışmalarına ağırlık vermen gerektiğini gösteriyor..,bu konular daha önce de çok konuşuldu çünkü...hisse alım kriterleri, satış kriterleri vs..hepsi var gerilerde.
Selam,
Rapor icin tesekkurler. Benim dikkatimi ceken yatirimlarin daralmaya devam etmesi (7.sayfa). Bu siyah cubuk "surdurulebilir +" olmadigi surece bizim twitlere karsi olan hassasiyetimiz devam eder. Bacasiz sanayi turizm olmasa sifirlanicaz. Yatirim artmadan issizligi nasil azaltacaklar merak icerisindeyim.
sırf psiko-sosyal gözlem yapmak amacıyla çokça pazarlanan, uçacak kaçacak denilen hisselerin topiklerinde geziniyorum zaman zaman. borsada yatırım yapmaya karar vereli iki yılı geçti ve bu tür hisselerin sayfalarından çok şey öğrendim. coşkunun yerini kısa sürede hezimete bıraktığı yerler ibretlik. kendimi terbiye ettim diyebilirim bu tür sayfalarda. belki "ne yapmalı" dışında biraz da "ne yapmamalı" diye düşünmek de faydalı olabilir yeni başlayanlar için.