Printable View
https://twitter.com/sonperde11/statu...097594368?s=19
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kına yakın demiycem, ne guzel mincikliyacaktim yahu!:agla: alt tarafta birisi daha bekliyor onunla idare et
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kına yakın demiycem, ne guzel mincikliyacaktim yahu!:agla: Neyse benzinden tasarruf ettik :yes:
Alıntı: Originally Posted by shorts boşluğa düşersin sen şimdi sn gaya:) yok ya şaka mıncıkla mıncıkla bitmez bunlar. Dustum bilem bile, pisikolocik travma yasiyorum su an!:agla: Bebisim ilen ben, bu gece 1.5 litreligimizlen ayyasca bir romantik gece yasayacaktik, hafif muzik eşliğinde!:dvr:
Alıntı: Originally Posted by erman07 alt tarafta birisi daha bekliyor onunla idare et Valla oyle, o bebisim de var benim!:yahoo:
Alıntı: Originally Posted by unsal Benjamının düştüğü durum..içler acısı..yoğun bakımdan gözlerını aralandığı an yumduğu feci yiyor... Bu yazıya neresinden bakarsan bak bir mantık bulamıyorsun .. İste bu zihniyet sebebiyle ülkenin ekonomisi yoğun bakımda .. “Yuh” ..
Cereyancı, simdi benim yazdıklarımı okuyup, cep telefonunu kemiriyordur!:dvr: Salak herif, Reha GAYA ilen tango neyim yapılırmı?:wave:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bu yazıya neresinden bakarsan bak bir mantık bulamıyorsun .. İste bu zihniyet sebebiyle ülkenin ekonomisi yoğun bakımda .. “Yuh” .. Dukkanin onunu kapatma, bebislerim içeri giremiyor!:he: