inş daha fazlasına satarsınız sn şekerli
Printable View
o alanda kazanır inş sn şekerli .... bir sürü borsa magduru oluştu yine banka ve diğer üç kagıt hisselerinde ... yazık yasal hırsızlıga çanak tutanların vebali çok büyük . paraya secde eden bir guruh var ve helal haram demeden küçük yatırımcının cebine gözünü dikmiş borsaya daha yatırımcı gelir mi ? kumarhanede bile daha fazla kazanma şansın var bu borsada o derece kumarhane mantıgından bile kötü durumda. bu soyguna çanak tutan herkes hesabı gerçekten çok çetin... hayatına dokundugumuz her şey bir gün ölecek ve hesap verecegiz bu vebali alanlar gerçekten gözleri dönmüş zavallı insan toplulugu ....
şimdi cuma vakti herkese hayırlı cumalar
Dun bugun 250000 lot daha aldim :)
Sonunda TL rezervim bitti.
Usd rezervlerime dokunmama karari aldim.
Turkiye için ciddi riskli portföy buyuklugu oldu.
Zaten Klgyo 12 aylik bilancosu aciklanana kadar yapilacak bir sey yok..
Bir sure ekranlardan uzak olucam..
Umarim.. kiler ailesi aldigi ihalelerin hakkini verir..
Mağdurlar olmadan borsa rallisi yaşanmaz Sn. erah24erzincan, şimdi bankalarda kilitli kalan ciddi bir yatırımcı kitlesi var.. borsayı yeniden yukarı sürdüklerinde bu mağdur kesim sadece seyredecek borsa 4000 olana kadar.. onlardan satış gelmez.. şubat ayına kadar XU100 de 4200 cepte diyorum.. o seviyeden bir kar realizasyonu gelir daha sonra seçime kadar ver elini 4900.. bu enflasyonist ortamda nasıl şekerin fiyatı düşmüyorsa borsanın fiyatı da düşmezzzz.. şu anda düzeltme yaşanıyor biz de sattıklarımızı aşağıdan yerine koyuyoruz olan bu.. enseyi karartmaya gerek yok.. YTD
Günaydınlar.. bu kadar da olmaz deyip :) 1.42 den destek attım hedef 1.50 satış.. YTD
Merhabalar sn Tahminci, Şuan İzmire geldim. İlaçlı anjiyo olmak için doktor bir sürü tahlil istedi :Sad:, Kavga ettim be adam zaten kevgire döndüm yapma tahlil ekg felan dedim, gerekli böbrekler için dedi ve yarın kan tahlili uygun çıkarsa çarşamba anjiyo, birde nabız düşürücü ilaç verdi ayrıca, yine takıştık ama paşa paşa razı olduk sonunda. Özel olunca böyle oluyo herhalde nasılsa öpüleceksin bari bağırıp çağırma, zevk almaya çalış derler ya.. Öle işte :28:. Bu arada 1.50 den beraber satarız inşallah