İki aydır yurtdışındaydım, pazar akşamı döndüm Açıklanan mqli tablolar holdingin 2024 yılını tökezleyerek geçirdiğini gösteriyor. Ceo'nun neden ayrılmış olduğu böylece ankaşılıyor. Sn BE dizginleri öylesine eline almış ki yeni gelen Ceo henüz basına açıklama yapıp bir vizyon ortaya koyamadı. Sn BE Capital dergisine açıklama yapmış, daha global bir topluluk olma hedefi olduğundan söz etmiş. Küreselleimenin ioinin çekildiği bir ortamda hangi globalleşmeden bahsediyor anlayan varsa lütfen paylaşsın! Benim gördüğüm bu holding gayrımenkul gelirleri ve güçlü finansmanın ardında gününü geöiriyor. Gensenta'yı ucuza almakla övünürken şimdi pişmanlık notaları sezinleniyor. Mali tablolarda en ilginç kısım Vitra Karo ile ilgili. Yanlış mı okudum diye tekrar baktım. Her nasılsa karonun yükümlükleri 15 milyar düzeyinden bu rakamın yarısına gerilemiş. Bu yıl monrol satışı kasaya girecek, Ayazağa belki gelir üretmeye başlayacak, belki Kartal başlayacak, ana faaliyetlerle ilgili hiçbir beklenti, ses seda yok