Çok kolay siz de anlatabilirsiniz, işin sırrı dübürü gevşetip ıkınmak.:kahkah:
Yine de siz dübürü gevşetince, ıkınmayı abartmayın g.tünüz küfreder:dvr:
Printable View
Viob sayfası akp li uzaya dört şerit yapanlar gibi. Hepsinde böyle hayaller var. Faiz %60-70 maliyeti baskılı kur asgari ücrete gelen zam, her gün pahalılaşan ulaşım. Enflasyon muhasebesi vs. Bu kadar olumsuz erken varken uzaya 4 şerit gidiş dönüş yol hayali. Gerçi yarın bunlar uzaya dört şerit demedim dört astronot turist dedim çıkar.
Elin Kanadalısına siyanür ile altın madeni işletmeciliği izni veriyorsun aldığın pay %1 l. Adam 10 milyar dolar kar etmiş biz de 100 milyon dolara ölüyoruz g .tümüzü diktiriyoruz. Adam Kanada da parkta çiçek koparsa cm için 1 dolar ceza var.
Aslında o bastı bacağın, herhalde kumar borçları A.A. bulunca, tehdit ettiler mecbur kaldı.
Türker İnanağluna göre, Türkiyenin gelmiş geçmiş en çok para kazanan sanatçısı Öztürk Serengilmiş, onun üstünde para kazananan yoktur dedi ve bu konuda duayendir.
Öztürk Serengil sabah kılıç keser (Bilmeyen çoktur, bir nevi kağıt kumarı) sonra film setine gider, öğlen ise poker maasına çökermiş, öğleden sonra başka bir film seti, akşama ise rulet oynarmış.
Herhalde Öztürk ağabeyinin rekorunu kırmaya niyet etti bu Serdar Ortaç
Ülkeleri sınıflandırma yaparken şu şekilde olmalı. Geçirmiş olan ülkeler, geçirmekte olan ülkeler, geçirilmiş olan ülkeler, geçirilmekte olan ülkeler. Biz hangi sınıftayız. Bence en son ki.
Kız kardeşimin boşandı eşi. Geçen aradım ne yapıyorsun diye. Medresede eğitim aldım. 3 yıldan fazladır çalışmıyorum dedi. Dini sohbet grubu kurdum ders veriyorum dedi. Geçen gün selamı anlattım selam namaz diye geçiyor K. Kerim'de dedi. (Salat olarak geçer namaz. Birde İhlas demek üçkağıtçı demektir demişti)Adnan Oktar vari dini düşünceye sahip. Ama bu ilkokul mezunu adını soyadını zor yazar 10010 yazamaz. Bunun bir sürü müridi var. Ülke de o kadar çok mal var ki yıllarca bunların sırtından yaşarsın.