Ekrem başkan da derseki, madem biliyordun milyar dolar satacağını beni niye içeriye aldın hııı derse..
Printable View
endex değil, özellikle yan kağıtlardaki oran bu..75-100 kat olanlar uç kağıtlar yani..
ama varlar sonuçta ve sistemin içinde bunlar..bunları öncü olarak kabul edebiliriz..
yani bunlar düşecekse endex de düşer..
genelde kağıtların ortalaması yine 20-30 katları bulur sanırım..
uzun geçmiş tarihlerde endexdeki artış oranı hep kağıtların altında kalmıştır zaten..
Bu yeni bir açıklama değil aslında. Daha önce de bir kaç kez yapıldı... Ama süreç ilerlemedi.
Gene yalandan aldılar gibi geliyor...Pazartesi sabahına Cuma akşamından yeni kurban çekme girişimi gibi geldi bana..
Aksi halde başka olumlu bir haber de görmedim...Ekrem tutuklanırsa pazartesi kan gölü olur gene buralar..
Güzem Yılmaz Ertem
@guzemyilmaz
·
9d
Bu gözaltıların ekonomik bilançosunu merak edenler için 3 günde neler oldu?
â—ï¸Borsadaki şirketlerin değeri 2 trilyon TL eridi!
â—ï¸Türkiye hazinesisinin borçlanma maliyeti %12 arttı!
â—ï¸Türkiye risk primi 150 puan arttı!
â—ï¸%50 gibi yüksek faizle zar zor biriktirdiğimiz rezervlerimiz 25 milyar dolar eridi!
â—ï¸2000 krizinden bu yana ilk defa bankalar 1 haftada %26 değer kaybetti.
Ne F35 miş arkadaş :)
........
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
ABD Başkanı Trump, CAATSA yaptırımlarını kaldırmayı ve Türkiye ye F-35 satmayı istiyor
S-400ler konusunda bir çözüm bulunması gerekiyor. Bu çözüm, S-400 lerin kısmen sökülerek faaliyet dışı hale getirilmesi veya Türkiye de ABD kontrolündeki bir üsse taşınması şeklinde olabilir.
Trump, ekibinden Türkiye yi CAATSA yaptırımlarını ihlal etmiş saymamanın yasal ve teknik yollarını analiz etmelerini istedi
Fox News
Bu hafta genelde yabancıya mal alıp-satan kurumların ne kadar mal sattığını kabaca hesaplayan bir Müslüman oldu mu ? :)