Bende su an didimdeyim yuzlerce satilik var. Oturan ev sahipleriyle konustum cogu gurbetci hepside euro bozdurup almislar yazliklari aralarinda zarar etmeyen yok
Printable View
Şu ABD ile mutabakata varıldı 2 güne kadar heyet abd ye gidiyor haberini amerikan kaynaklardan duyan okuyan var mı !!!!
yoksa bizimkilerin uydurması mı???
İKİNCİ AMBARGO 5 KASIM’DA
Ambargonun ikinci kısmı 5 Kasım 2018'de başlayacak. Buna göre İran'dan petrol alan ülkelere yaptırım uygulanacak. Bu kısım Türkiye’yi yakından ilgilendiriyor. Çünkü Türkiye petrolünün yüzde 30’unu İran’dan alıyor.
CRASH Tüm HIZIYLA YOLDADIR.!!
Bu kadar osuruktan TÜPÇÜ gazı ile borsa helede banka hisseleri prim yapıyorsa o borsanın taaa... yapılır başka da bir şey yapılmaz. Borsa kolik olsam ( ki biraz var galiba) bu ortamda alacağım en son hisse banka hissesi olur. Ben ağıza sakız edilip her gün övülen kesimin şirketlerine pek itibar etmem.
çok ilginç; ekonomiden-finanstan anlamayan birçok esnaf biliyorum hiç birisi batmadı.. bu büyük şirketleri yönetenler gerçekten bu konularda ciddi eğitim almış kişilerden oluşuyor, yani dövizdeki riski görmemeleri mümkün değil..
döviz de bu derece risk varsa ve hedge maliyetleri yüksekse çok fazla döviz borcu yapmamaları gerekir.. ben ekonomist değilim fakat kim nederse desin birçok şeyin bilerek ve istenerek yapıldığını düşünüyorum..
geçmişte banka hortumlamalarının bir kaza, hata olmadığı nasıl ortaya çıktıysa, bu günkü şirket borçlarının da iç yüzünün farklı olduğu bir gün ortaya çıkar elbet.