Yere düşmüş armutlar toplanıyor ayılar tarafından.
Armutun iyisini ayılar hissenin iyisini dayılar yermiş.:oleyo:
Printable View
5 lira hedefine ne zaman gidecek bu çılgın kız.
Vuracağım birazdan poposuna kırbaçı.
Deri kıyafetlerini giysin bir hele.
Soda mazo diyor bu hergele.:oleyo:
arkadaşlar sayın kitapçı dostumuzun hissesi maşALLAH güzel gidiyor...ben onları tebrik ediyorum ve yollarının açık olmasını diliyorum...bu gün elimdeki silverlineleri az bir zararla verdim dostlar...bunun nedeni banvittin düşmesi ve aşağıdan alım fırsatı vermesi ve ayrıca banvitin bu gün bilançosunun açıklanma ihtimalinin yüksek olmasıdır...
daha önce silverlineyi 2,75 ten satmış ve geçen gün 2,30 dan destek atarak almıştım...duruma göre tekrardan gelebilirim dostlar...bakalım nasip ne olacak...bu arada blcyt da göz göre göre çıkıyor açıkçası cesaret edemiyorum...:kahkah: ben biraz daha tanıdığım hissede şansımı denemek istiyorum...
her zaman dediğim gibi silverlineyi seviyoruz...yeri ve vakti geldiğinde tekrardan almaktan çekinmeyiz...
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, Sn. Keko kız kaçırdım demişti, sonra da vazgeçtim diyor. Bu nasıl iştir?
CEVAP:
-İlk önce bu tiple kız filan kaçıramayacağını düşünmüştüm, hatta onu kitapçı abinin gazinosuna bir düelloya davet etmiştim, sonra baktım ki, şair ruhlu, fena edebiyat parçalıyor, inanmaya da başlamıştım, ama ayran gönüllü çıktı. En azından keko tehlikesini şimdilik de olsa atlatmış olduk. Aslında sıkı bir rakipti.
SORU:
-Bundan sonraki süreç ne olur abi?
CEVAP:
-Bilançoyu görmek lazım, zaten açıklanmasına bir haftadan az kaldı.
SORU
-Nasıl bir bilanço bekliyorsunuz abi?
CEVAP:
-12.188 Milyon TL Net kar bekliyorum.
dostum çok kalabalıktan dolayı kızı bir türlü kaçıramadım ...mecbur bende bırakmak zorunda kaldım...bu kadar yakışıklının arasından almak zaten çok zordu bu seferlik ben başaramadım dostlar...ama pes etmiyorum....en uygun vakitte tekrardan deneyeceğim...kolay kolay gönlüm geçmez ....
Ustadlar oncelikle hepinize kolay gelsin bu hisseyi bir arkadasimin onerisiyle aldim ama ben aldim kufur etmemeliyim ancak aldigim gun 2 saat falan baktim saglam duruyordu fakat daha sonra vd. Beyannamesiyle yuzde 7 dustu ilk soku ogun yasadim maliyet dusurdum 2.53 lere falan getrdim ama nereye kadar dipsiz kuyu kufurde etmek istemiyorum ama hissede bir terslik var dusene tepki vermiyor buna benzer hisse aldim dustuler ama toparladilar bu degil karli sirket oldugundan suphem yok ama butunuyle iyi hissemi bilemiyorum belkide acele ediyoruzdur.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco iyi gelirse ve yukselirse eyw derim yillik hisse fiyatlamasida cok yuksek degil bircok hisse yuzde yuzden fazla primli bu oyle degil aslinda almamda etkili oldu bu durum bakalim hayirlisi umarim hepimiz kazaniriz saygilar.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim gördüğüm şirketin veya kağıdın ederinin fiyatına yansıyamaması.Buradaki çoğu arkadaşta ne yazıkki ağırlıklı olarak bu verilere güvenip girdi.
Tahtada bir numaralar var, Meç midir, upss mudur hımmmm mıdır artık blemiyorum.
Sonuçta zamanı olan için çok bir sorun yok eğer bir oyun varsa kazanabilmek için bir gün yükseltecek ve s..k..r olup gidecekler nasıl olsa.
Daha öncede bu tip bir söylemim oldu ve oyun moyun yok dendi.O görüşede saygım var .Nasıl olsa öyle yada böyle bekliyoruz.
Bu arada kaçan diğer kağıtlara üzülüyorsun ama onada yapacak bir şey yok.
YTD