Müziğin kesileceği zaman bellidir de bizim haberimiz yoktur.Benim gördüğüm müzik kesileli çok oldu da millet şaşkın şaşkın birbirine bakıyor,daha sandalye kapma yarışı başlamadı.
Printable View
Müziğin kesileceği zaman bellidir de bizim haberimiz yoktur.Benim gördüğüm müzik kesileli çok oldu da millet şaşkın şaşkın birbirine bakıyor,daha sandalye kapma yarışı başlamadı.
Bence gerçekleri peter schiff anlatmış işte.
ABD de Avrupa dakileri dijital dolari ve dijital euroyu bu sene piyasaya surecegiz dediler. Henuz canli isleme baslamadi.
Dogu blokundan da yeni bir dijital paranin canliya alindigi bilgisi geldi. Bu canli isleme basladi.
Ayrica IMF de IMF in dijital parasini surmek icin sotede bekliyor. Henuz canli isleme baslamadi.
Bir yandan BitCoin var ama onun sansi hic yok, devam ettirmezler.
yani kisa sure icerisinde 4 kulvardan yeni dijital paralar geliyor. neye peg edilecegi net degil. bir seye peg edilecekse bu altin olabilir. yoksa kimse kullanmaz. ama belki de etmezler bilemiyorum. ama gorunen artik mecvut paralarin omru 2021 de bitiyor.
ayrica sistemik riskin arttigi donemlerde FIAT parada duran para kaybeder. Cunku o devletin devam edip etmeyecegi sorgulanir. Parayi yok ediyorum artik yeni paraya gectim su kurdan donusturuyorum dedigi anda bu iyi de olabilir kotu de. Belki devlet tamamen iflas ettim de diyebilir. Yani bir suru belirsizlik.
Macin sonucu belli. Commodity kazanacak. Macin sonucu belli ise gunluk strese girerek fiat para tutmanin bana gore anlami kalmadi.