1,71 civarında fakat kötü kapattı seansı neyse sağlık olsun.
Printable View
Çok düştük ellerinin ayarı yok genede pozitifim aselsanda ytd.
Şu da var olumsuz değilim uzun vadede
Tek sebebi çok ucuz hisseler bedava çöp
Bistin tek pozitif yani da bu
Herseyden her üründen geri kaldı yıllarca
Bir yerde kapatır ilerde doğanın gereği
Hicbirsey bu kadar geri kalmaz hiperenflasyon yaşanan ulkede
Enseyi karartmayın
Algicilara dikkat edin
Ekimden bu yana CİTİ takasına bak bakalım ne olmuş. Anlamakta zorlanırsanız 17 kasıma kadar ayrı bak 22 kasımdan sonra ayrı bak. Hani üstadsınız ya Aokan1973 ile beraber bu da burada hepinize özellikle siz ikinize kıyağım olsun ; ( Diğer arkadaşlardan bu uslup için özür dilerim.)
Adam bağlamış YKB & Bofa robotunu tahtaya mal alıyor. Sonra BOFA dan aşağı doğru satarak bir kısmını böyle günlerde operasyon hesaplarına dağıtıyor. Arada da sıkıştırdıkları dökülüyor. Sen ve AOkan1973 gibi üstadlarda bunu bile bilmeyip mutluluk nağraları atıyorsunuz. Bak bu kategoride bir yazıyı tüm sosyal medyayı search etsen bulman zor. Teşekkür edeceğinize aynen bu kafada devam.Hürmetlerimle. Hata siz ikinize meram anlatmaya çalışan bende.
Not: Böyle havalarda ağlanılmaz alınılacaksa böyle havalarda mal alınır. Ama siz anlarmısınız? Hiç sanmam. Ben sizi meşgul etmeyeyim aynen devam.....
Cidden soruyorum ya sende hiç utanma yok mu? Verseydin ya bu yazıya da cevap.Bak nerede ne güzel yazmışsın sonra ne olmuş.Yüzün kızaracağına bir de üste çıkmaya çalışıyorsun pes doğrusu.Sen bu kafayla mı borsacılık oynuyorsun? Bak hafif kalırsın. Daha karşındaki beni çözümleyemiyorsun....
Not: Yine mesajlarını alıntılayıp altına da gerekenleri yazacağım günleri merakla bekle.Hiç şüphen olmasın.
Şimdilik sana bu son karşılık verişim.Artık buraları okuyanlarda neyi ne kadar anladılarsa...... Herkese iyi akşamlar dilerim.
Sakin olmakta fayda var düzeltmesini yaşıyor aselsan sıkıntı olacak bir durum yok hisse özelinde zaten XU100 den yeri gelir bağımsız hareket eder böyle bir hisse 50 civarlarına düşüş yaşayabilir benim maliyetim 56,48 iyi yüklendim bugün unutulmaması gereken önemli nokta düzeltme devam ediyor ve yükseliş trendinde olan bir hisse ytd.Hele son çeyrek karı açıklansın ve belediye seçimleri bitsin yönü belli olacaktır tahminim ytd.