Dragos projesini göremedim hocam, başka şirketin uhdesinde mi yoksa.
Printable View
En kıymetli varlıklar ve projelerle bu fiyatlarda ısrar etmenin anlamı yok, ikinci atılım yılı bu sene başlamalı.
EKGYO 2 lira fark attı, 14.70, bizimki da 14'ten 12.70'lere geldi.
Diren bakalım.. sonuç ne olacak?
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son gelen kap yorumu nedir..??
" MADDE 40 – (Değişik:RG-23/1/2014-28891)
(3) Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya duyurmakla yükümlü oldukları hususlara ek olarak ortaklıklar;
ç) (Değişik: RG-17/1/2017-29951) 37 nci maddenin birinci fıkrası kapsamına giren alım, satım veya kiralama işlemleri ile ortaklığın kamuya açıkladığı son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının %2’sini geçen alım, satım veya kiralama işlemlerini, en geç işlemin yapılmasını takip eden ilk iş günü içinde, ortaklığın kamuya açıkladığı son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının %2’sini geçmeyen alım, satım veya kiralama işlemlerini ise toplu olarak en geç hesap döneminin bitimini izleyen 10 iş günü içerisinde,
MADDE 37 – (Değişik:RG-23/1/2014-28891) (Değişik:RG-9/10/2020-31269)
(1) Ortaklığın portföyünde yer alan veya alması planlanan gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri, gayrimenkule dayalı haklar, altyapı yatırım ve hizmetlerine ilişkin olarak yapılacak alım satım, kiralama ve benzeri işlemler tespit edilen ekspertiz değerleri dikkate alınarak gerçekleştirilir. Mevcut piyasa veya ödeme koşulları dikkate alınarak yapılacak alım işlemlerinde ekspertiz değerlerinden daha yüksek, satım ve kiralama işlemlerinde ise ekspertiz değerinin %95’inden daha düşük değerlerin esas alınması durumunda, bu durumun Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya açıklanması ve yapılacak ilk genel kurul toplantısının gündemine alınarak ortaklara bilgi verilmesi zorunludur.
"
Anladigim kadariyla
627,5 Milyon TL+KDV tutarında satış işlemi : Ekspertiz degerinin 95% ve altindaki degerden satilan dairelerin tutari bu. Ekspertiz degerinin 96% ve uzeri olanalr bu tutarin icinde degil
14 Milyon TL+KDV tutarında yeni kiralama sözleşmesi imzalanmış: Ekspertiz degerinin uzerindeki fiyatlardan yapilan alim/kiralamalar.
Kaynak: https://www.prmfinans.com/iii-48-1-gayrimenkul-yo