https://twitter.com/mmkubilay/status...ByQhFZVbw&s=19
DİYANET işleri başkanı şükretmeliyiz diyor.
Bunun bir de öte dünyası var.
O zaman rahat edeceğiz...
https://twitter.com/mmkubilay/status...ByQhFZVbw&s=19
DİYANET işleri başkanı şükretmeliyiz diyor.
Bunun bir de öte dünyası var.
O zaman rahat edeceğiz...
Mesleki sorumluluk gerektiren doktorluk, mühendislik vs gibi mesleklerin dışındaki meslekler için aslında sertifika yeterli.
Büyük ihtimal gelecekte tek tip eğitim sistemine sahip okul sistemine elveda deyip. Bireysel yetenekler ve ihtiyaçlar doğrultusunda şekillenen özelleşmiş bir eğitim sistemine sahip olacağız. Çocuklara vermemiz gereken tek eğitim. Bir bütünü parçalara ayırmak ve parçalardan bütüne ulaşmak olacak. Bunun içinde dil ve matematik eğitimi temeli oluşturacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SUSMA HAKKIMI KULLANARAK ; yazarak cevap veriyorum.
Biraz önce memurlar.net sitesindeki maaş robotunu inceledim. Kuran kursu öğreticisi diye bir kadro varmış . Emeklisinin maaşı ilçe emniyet müdürü, icra müdürü, hemşire , öğretmen ayarında. ŞÜKREDERLER elbet.
Az daha okumasaydım da keşke imam hatip bitirebilseydim. Kıskanıyorum !!
Hiç bir devirde maaşlar bu kadar rezil edilmedi. İş riski ve iş güçlüğü diye bir kavram vardı. Resmen enayiler ve efendiler olarak düzeltildi. Asker, polis , sağlık çalışanı vb. dışarda ve içerde çalışma zorunluluğu olan meslek grupları ile sürekli masa başında çalışılan meslek grupları bir olur mu ? Sadece günde 5 defa sıcak ortamda namaz kıldıran diyanet personelinin iş riski nedir ? Yazın klima kışın kaloriferli ortam. Çatışma riski, trafik riski, ev kirası riski ( hepsi lojmanlı camilerde ) yok. Boş zamanlarında ek iş imkanı. Mevlüt- nikah - cenaze işleri ek gelir....
Kazançlarında gözümüz yok . Sadece insanlara nasihat verenler ( inanç kapsamında ) önce kendileri uyarak örnek olmalı. Çalışma hayatındaki çok köklü oluşturulmuş olan ücret ve terfi sitemiyle hiç oynanmamalıydı. Bugün birilerinin kolladığını yarın başkaları mağdur edebilir. Bu işler emek - alınteri meselesi. Siyasiler bu işlere girmemeliydi.
Bu işler böyledir. Fakirin feryadı duyulmazken zenginin nefesini dinleyenler oldukça hiç bir şey düzelmez. Bugün eleştirenler yarın yetki sahibi olduklarında aynı şeyleri yaparlar. Amca oğlum, teğmen - üsteğmenken hep albayları ve generalleri eleştirirdi. Şimdi Albay oldu ve sanki bizimle ilk defa bu konuları konuşuyormuş gibi ; aslında Albaylıktan sonrası maaşları tam hak ettiklerini hatta az bile olduğunu savunuyor. Ben de kendisine önceki fikirlerini hatırlatınca '' o zaman toymuşum, göremediklerim varmış '' diyor.
Yani insanoğlu hep doyumsuzdur. Kendi kendine vicdan muhasebesi yapmaz, yapamaz. Sürekli daha fazlası der. Haliyle enflasyon tırmanır. Ev sahibi kirayı az bulur ama kiracıya göre çok yüksektir. Pazar esnafına sorsanız sebzede çok az kazanç vardır , müşteriye sorsanız fahiş fiyattır. SUSTUM.
Soygun düzeni tüm hızıyla devam ediyor
AKP ve avaneleri son sürat huzur bırakmamak için and içmiş durumda
Çöküş dönemi devam ediyor
RTE bugün yine çıkıp yalvarmış son bi kez daha beni seçin beni seçin
Kurtulamadık gitti arkadaş git Marmaris’e mi yerleşiyorsun Tarabya köşküne mi yerleşiyosun düş artık milletin yakasından
% 25 inide % 30 unu da % 100 zammınıda istemiyoruz artık