abım kız alırken bıle aılenın gecmısıne bakılıyor
bı işe girerken fırma refans ıstıyor
o beyefendı
sanalda tanısıp evlenenler grubundan dı
o yuzden uzaklastım tşk ederım
Printable View
abım kız alırken bıle aılenın gecmısıne bakılıyor
bı işe girerken fırma refans ıstıyor
o beyefendı
sanalda tanısıp evlenenler grubundan dı
o yuzden uzaklastım tşk ederım
Vay be herkes ben dediydimci olmuş. Meğer herkes biliyormuş bunun böyle olacağını. Biz değil 2024, 2050 nin de hakkıni yemişizde anlayamamışız. Yalnız 2022 de çok iyi parlattılar ve iyi yedirdiler. Beni asıl üzen fiyatın düşmesinden çok beklentilerin çoğunun gerçekleşmemesi oldu. En kötüsüde bu süreçte dünyalar kadar borç yapıldı ve görünürde dişe dokunur bişey yok. Arkadaş çıkında bir özeleştiri yapın. Yatırımcılarınıza bişeyler söyleyin. Şuralarda yanlış yaptık deyin. Yanlış yatırımlar yaptık ve satmak zorunda kaldık deyin. Fiyat bizim dışımızda şişti deyin.
Sasa cılar gibi biz bu kadar etmezdik deyin. Nasıl olduda o fiyatlara geldi bizde anlamadık deyin. Bişey demedik ama bizde o arada gözünüzün önünde milyonlarca mal sattık. Saf olmasaydınızda anlasaydınız deyin. 2 yıldır kötü performans gösteriyoruz ama düzeltmek için şu adımları atıyoruz deyin. Mesela milyarlarca lira bağladığınız Özbek yatırımı ne aşamada 3-5 kelam edin. Yağmasanızda en azından gürleyin. Önceki neredeyse kanatlanıp uçuyordu, bunlarında tam tersine sesi soluğu çıkmıyor.
Hayal kirikligi guclu bir duygudur mersey abim..
Bakalim bununla basa cikabilecek mi yatirimcilar...
iso 500 listesi açıklanmış.
hektaş 214 sıra birden düşerek listeye ancak 484. olarak girebilmiş.
hala 1m pd piyasa değeri var.
şaka gibi.
Malesef...
Gereginden fazla sisirdiler...
2012 deki HEKTS olabilmesi icin 1/10 a inmesi lazim dolar bazinda ve bu da beni korkutuyor acikcasi...
Ne kadar cok sisirirlerse patlama da o kadar guclu oluyor finans-mete abim...
32-33 cent tutar mi acaba??
Oradan epey bir umutluyum, tutarsa kaldi bi %20 daha dusus..
Ama sonra ya sonra??
Aylarca hatta yillarca yatayda alcak surunme..
Bundan kacis yok.
Dudu abi bu söylediğiniz hangi durumda geçerli olur
Mesela
Paya dönüştürülebilir tahvil
Bedelli sermaye artırımı
Ferbis halka arzı
durumları gerçekleşip borçlar iyiden iyiye azaltılır
gübre ihracat ayağı serbest kalarak oradan ciroya daha fazla katkı gelirse
yine de mi yıllarca sürünecek bu sürüngen omurgasız şirket yöneticilerinin şirketi