Printable View
Alıntı: Originally Posted by BJK Coccinella Anladım abi, şimdi değil zaten. Ben de memurum çünkü. Ne olacaksa 3 sene sonra olacak, şimdilik sadece hayal... Gerçi 2 yıl 10 ay kalmış ama zaman geçmiyor işte...
Alıntı: Originally Posted by BJK Coccinella Oku da adam ol baban gibi, eşek olma, Oku da adam ol, baban gibi eşek olma. derler bizde de :) Ahahaha! Aynen o usta :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by obblomovv Ahahaha! Aynen o usta :kahkah: Ne güzel, sizi güldürebildiysek :)
Alıntı: Originally Posted by BJK Coccinella Ne güzel, sizi güldürebildiysek :) Bakma gudubetliğime abi Ben "en azından kendine" eğlenceli adamım. :cool:
Alıntı: Originally Posted by BJK Coccinella Ne güzel, sizi güldürebildiysek :) Nasreddin Hoca'nın torunu sayılırız...
Alıntı: Originally Posted by obblomovv Bakma gudubetliğime abi Ben "en azından kendine" eğlenceli adamım. :cool: Herkesin yüzü güler inşallah, her zaman...
Alıntı: Originally Posted by BJK Coccinella Herkesin yüzü güler inşallah, her zaman... :ok: Umarım...
Üstad; Para asla uyumaz derler. Benim uykum geldi. İyi geceler :wave: