Acaba kasada ki para ile Almanya'dan yeni araziler alacak onu mu fiyatlıyor... İnşallah Bu yükseliş güzel haberlere gebedir.
Printable View
Bu arada HEG hocam Allah sizin de kesenize bereket versin. Çok büyük fırsatlar bulun inşallah. Bilgiyi paylaştınız. Kendinize saklamadınız. Sayenizde keşfettim. Bilgilerinizi olduğu gibi kabul etmedim. Araştırdım. Teyit ettim. Araştırana kadar 2 katına çıktı Servetin fiyatı. Ama gözüm kapalı yine aldım. Matematiğin yanılmadığını bir kez daha gördük. Ama bu saatten sonra matematikten çıktı hisse fiyatı. Gerisi artık kısmet, beklenti ve iyi bir ticari duruş. Sayenizde sadece para değil, bir hisseyi nasıl araştırmam gerektiğinin bilgisini de kazandım. İlk defa bir bir firmaya (TOFAS) mail attım ve aklıma takılan soruları sordum. Güzel cevaplar aldım(tatmin olmadım ama neyse :) )
Servette böyle bir haber varken aracı kurumların, yatırım kuruluşlarının tek işleri bu olmasına rağmen bunu nasıl gözden kaçırdılar aklım almıyor. Çok önceden fiyatlamalıydı hisse kasaya girecek parayı. Kap haberleri de var. Yatırım şirketlerine ve hedef fiyatlarına güvenmemek gerektiğini bir kez daha gördüm.
Estağfurullah.. ben de hisseyi 17 lirayken 17 temmuzda farkettim..
Hissenin sığ olması zaman zaman bizi/beni korkutsa da çok şükür kafamızdaki hedef fiyatlara ulaştık..
İnşallah çok daha iyi yerlere gelir Servetimiz..
Hisselerle yada şirketlerle duygusal bağ kurmayın denilir ama Servetin yeri bende hep ayrı olacak..
Yatırım uzmanları ya da twitterdaki insanlar neden fark edememis yada çok azı farketmiş bilemedim.
aslında fark etmemeleri bizim/benim işimize geldi. baksanıza kaç kişi ekmek yedi bu hisseden..
Herkes fark etseydi 17 liradan alamazdık ki :)
bu zor günlerde kaç insana yardım etme fırsatı bulduk.. kaç tane ihtiyacımızı kapattı. Kaç tane hayalimizi gerçekleştirdi..
O yüzden Avni Bey'e böyle akıllı bir yatırım yaptığı için ve Spek AMCA ya teşekkür ederim..
Allah'a Şükürler olsun.
not:Araştırmaktan hisse peşinde koşmaktan asla vazgeçmeyin/vazgeçmeyelim..
piyasa da araştıranlar bizden daha akıllı değiller.. :)
Rabbim avni bey ve bu işte emeği olanlardan razı olsun.
Teşekkür eder mutluluklar dilerim.
Mükafatını iki cihanda da versin İNŞALLAH.
saygılarımla.
Bugün info dan çıkış yapan sizmisiniz? SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu alış kademesindeki 101 ci ne demek istiyor?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirekli osmanlı dan 100 ve 1 er lot karşılıklı işlem yapan psikiyatrik hasta nın anamı nedir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.