Speğe Asil mujdeli haber benden..
1.5 milyon lot hissemi kaptı.
Zevkten 4 kosedir bu akşam ..
Ama Cuma günü usd alip dogru amerikaya transfer yapicam
Ben de kendine teşekkür ederim
Printable View
Speğe Asil mujdeli haber benden..
1.5 milyon lot hissemi kaptı.
Zevkten 4 kosedir bu akşam ..
Ama Cuma günü usd alip dogru amerikaya transfer yapicam
Ben de kendine teşekkür ederim
desenize hepimizden aldı :wave: spek hisseleri hatta dün aldırdıgım arkadaş da verdi
Ben de senelerce ozgyo da bekledim biraz hareket yaptı verdim hisseyi bilin bakalım ne oldu,1,50 den verdim 12 TL oldu bir ayda.
dün aort 1.49 bakalım oraya kadar çekecek mi tahtacı ayrıca bugün endeks in çakılmasını bekliyorum nedense 3320 civarına bidaha gelmesi gerekir hatta 3080 3600 bandında bi süre git gel yapıp sonra 4.200 e kadar gidebilir endeks
İnşallah sn tahminci bende 35k kaldı, tahtaya bakarken bir başka rahatım anlatamam..Bu arada sonuçlarım çıktı yan damarlardan birinde %50 üzeri plaka varmış, stend önerdi ilaçlı anjiyo sonuç doktoru. Benim doktor da bu yan damar olduğu için yarın sabah aç karnına kan tahlili vereceğim yine kolestrol durumuna göre ilaç tedavisine başlarız, yan damar olduğu için stentten önce ilaçlı tedavi öneriyorum ancak yine de tahlil sonuçlarına göre hareket ederiz dedi. Birde uzun zamandır kolestrol nedeniyle kullanmam gereken lipofen sr 250 mg ilacı kullanmıyordum, keşke kullansaydım diyorum şimdi. Arkadaşlara uydum boşver kullanma demişlerdi.:Sad:
Günaydın tüm dostlara, Hayırlı cumalar ve bol kazançlar