Gedik üzerinden yabancı satışı bugün biter inş. Ufak ufak toparlama çabaları var. Satış bugün bittiyse, haftayı 80 üzeri kapar gibi
Printable View
Gedik üzerinden yabancı satışı bugün biter inş. Ufak ufak toparlama çabaları var. Satış bugün bittiyse, haftayı 80 üzeri kapar gibi
Bu yabancılar neden hep hisse diplerdeyken satışa geçiyor anlaşılır gibi değil, maliyeti kaç bu adamın buralardan satıyor.
Maliyetin bir önemi yok, benim için de yok zaten. Portföy yöneticisi maliyete bakmaz, satması gerektiğini düşünüyorsa satar.
Düşün, 100 milyon usd lik bir fon, deva nın ağırlığı %2…maliyetine niye baksın ki. Fon yönetimi, Tr deki sağlık sektöründen çıkma kararı aldıysa, satar çıkar. Maliyetin bir önemi yok.
Hayırlı, bol kazançlı bir gün olsun inşallah.
Endekseten ayrışan nadir hisselerden biri deva buradaki hüzellemelerin hepsi boş hisse performansı berbat dua edelimde 2. Çeyrek zarar yazmasın dibin dibine yolculuk hızlanır
Bilanço güzel gelmezse yolculuk nereye olacak bende çok merak ediyorum.
3 4 yıldır en küçük bir demeç, haber, röpartaj hiçbirşey yok. Alıp zarar eden dışında kimsenin ilgi alanında değil. :). Hayalet casper yapmışlar hisseyi. Bilançodan bilançoya bir hareket geliyor. Bilançoda kötü gelirse...
Bana alavere dalavere organize işler gibi geliyor 1-2 ay önce 100'lerdeyken çıkmayan yabancı hisse 75'e düşünce hadi sağlık sektöründen çıkalım demesi tuhaf, hissede zaten robot işlemler sürekli var. Bu kadar sığ hissede robot işlemler kontrollü olduğunu gösteriyor.