Bu yılın tahtası...
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yine tam gununde fark ettim ama bu sefer alamadım bantasi
"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."
Kamışı cimisi yok bantaş borsadaki bir çok ambalaj firmalarına göre iskontolu
Yatırımları iyi, çok baskılandı, fakat bunun da bir sonu olacaktır
Tahminimce yön yukarı artık
Yatırım tavsiyesi değildir
Sn Tinaz sektör ve patronlara uzağım. Tek amacım dogru yerde arkama bakmadan kacmak:) gecmis grafige bakinca az cok anlaşılıyordur sanırım. Bu yatirimlarla ilgili haberler bana kârını ne kadar arttırir, ihracat için yeni pazarlar bulabilir mi çok net fikir vermiyor. Sarten gerçekten yurt ici yurt dışı piyasayi domine etmiş. Bntas en fazla taşeronluk yapar bu şirkete.
Bilanço sonrası 3.5 maliyetle girdik, bu hisseyi bu fiyatlara veriyor olması inanılmaz. Yazan tüm arkadaşları okudum bence başlık kaliteli, olumlu / olumsuz yorumlara saygımız sonsuz tüm ortaklara bol kazançlar.
Kızmayın:) hayırlısı deyin geçin... Portfoyler ve beklentiler farklı olduğu için dogrularimiz farklı. Piyasaya ayak uydurmaya çalışan biriyim. Uzun vade beklemek guzeldir evet ama dogru yerde çıkıp dogru yerde girmezsem hedeflerime emeklilikte ulaşırım:) Oda geç olur benim ve hayallerim için:) Bugune kadar aldığım tum hisselerde boyle oldu egeen yatas karel kront gedza vb. elimde olmayanlarda cok farkli degil. Kiminde 1 kiminde 2 sene taşıdık eski zirvesini gecmesi için. Hammalligi büyük portföylerle yaparız, temettü alırız bekleriz saglam hisselerde nasip olursa. Ornek Egeende 5 bin lotum olsa bende egeende beklerim:) Saygılar Sn Tınaz.