http://fs5.directupload.net/images/170629/684rfqqw.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170629/3qntj5zo.jpg
Printable View
İki günde sağlam düştü. Endeksin buralarda olması yaramadı sanki. Tüm index gurubu beraber düştü, bir sebebi de yok gibi.
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünyada teknoloji hisselerine gelen satış bu hisseleride etkiledi
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a21b4aa143.jpgyesil alt kanal ùzerine tekrar girmemiz gerekir.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sende bayma artık adana sıcağında yahu
Bugun butun hisseler kipkirmizi. Girdigimiz yer kuruyor. Ne istir arkadas. Bu dususun bir yukselisi olmali ama...
Arkadaşlar neler oluyor bir fikri olan var mı. Bir girdik bin pişman etti. Hala dusuyor
birisi mal speğin kulağını çeksin yahu
Tuhaf ama doğru galiba, geçen günlerde gelişmekte olan ülkelerde teknoloji hisseleri aşırı pahalı diye bir kurumun açıklaması vardı. Sebep o galiba. Dgate pahalı değil ve aslında ne kadar teknoloji hissesi olduğu da tartışılır ama sonuç farketmiyor ve satış yiyor. Bilançoya kadar düzelir mi? Emin değilim.
Bilanço beklentisi nasıl
5,19 kırmış günlükte 5,28 üzeri hızla 5,44 ler . Gündeme gelebilir.
553,varabilirmi %5 civarı prim demektir. Her şey olabilir. Teknik olgunlaşmış YTD
https://i.hizliresim.com/gWbzn2.png
Dgate aylık 20 temmuz 2017
Grafik ne bazlı?
Yanlis grafik.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.46'yi güçlü kırdı. Şimdi orta vadede sırasıyla 6.29 ve 7.55 yapmalı ki, fincan tamamlansın. Sonra o fincana zaten bir kulp takılır elbet. Bilanço iyi gelirse üç vakte kadar gerçekleşir, not olarak bırakıyorum buraya. Asla YTD.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.60-5.65 arasını geçemedi.
Geçecek inşallah, teknik göstergeler ısındı, biraz soğutma yapıyor. Asla YTD, kendi kişisel öngörülerimdir.
5.46'nin üzerinde kaldığı sürece, hisse pozitif. Bana göre teknik göstergeler soğuyunca, hissede yön tekrar yukarı olacaktır. Umalım ki BİST de pozitif kalmaya devam etsin.
Kesinlikle YTD, kişisel öngörülerimdir.
Yine bu yurtdışı teknoloji hisselerinde yaşanan satış kaynaklı galiba. Bilanço tarihi biraz daha yakın olsaydı iyiydi.
Evet olabilir, üstelik BİST te kötüydü bugün. Önümüzdeki hafta inşallah borsalar olumlu olursa 5.65 ve sonraki hafta(lar)da da 6.29 olmak üzere yoluna devam eder. YTD.
Kötü bir gündü, kapanışta toparlasa biraz bari.
Almak isteyene ozellikli parca parca alirim diyen icin ilk fiyat burasidir.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIST'le beraber hareket ettiği için ben çok tedirgin olmuyorum. BİST bugün %1.2 düştü, Datagate de %1.4. Son 3 gündür BİST zayıflarken, bizim hisse de (diğer pek çok hisse gibi) ayak uydurdu düşüşe. Ama mesela bende Vestel var, bugün %5 düştü, orada bir sıkıntı var.
Biraz indes de aşağı çekiyor. Yine de makul bir düşüş tabii.
Bu haftanın ikinci yarısında toparladı. Teknik olarak bakıldığında, eğer 5.67'yi geçerse, hissenin önü açık, ve tarihi zirvesi 7.55'e yolculuk başlar. Sonrası da fincan kulp formasyonu. Yani çift haneli seviyeler.
Reel olarak bakıldığında ise, bilanço çok önemli. Bilanço iyi gelirse (ki gelmeli de artık, zira nispeten düşük dolar, ve buna bağlı olarak tüketicilerin artan alımları) ciroya ve kara yansirsa, borsanın 100bin++ olduğu yerde 7.55'in lafı bile olmaz.
Asla YTD, kişisel öngörülerimdir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b00b8fd296.jpg
5.45 ve 5.67'nin üzeri, hisseyi tarihi zirvesi 7.55'e (ve sonrasında fincan+kulp formasyonuna) götürür derken, bu grafikle desteklemekte de fayda var bu öngörüyü.
Sanirim bilanco iyi gelecek tahtadaki hareketler onu gosteriyor. Yatirimcisina bol kazanclar.
Ytd
Forumda da kimse yok... Bu gitmesinde ben mi gideyin :)
Ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
iyi gidiyor masallah
Datagate de güzel bir kar bekleniyor endeksin durumuna rağmen bugün epey bir işlem hacmi yaparak artı kapattı. Ayrıca bıst bu kadar artmışken dgate zaten geride kalmıştı, bu yükseliş olmalıydı. Daha geçen yılki zirvesini bile göremedi. Düzenli temettü veren kaç tane düzgün firma var. Hak ettiği seviyelere mutlaka gelecektir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ayrıca forumun bu kadar sessiz olması da ayrı bir güzellik. Unutulmuş ama potansiyeli olan ve indeks grubunda sağlam bir şirket..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yani mesela 6 aylik kari 11 milyon civari gelse nasil olur ?
Elbette ancak bu bilanco hareketine benziyor kar 10-11 arasinda gelecek ongorum cercevesinde!
Bana göre Bistte çok primlenmeyen ender değerli kağıtlardan biri, gerçek yatırımcıların dikkatini çekecektir. Hoş kağıt toplu duruyor büyük bir kısmı yabancılar,emeklilik ve yatırım fonlarında yani dikkat çekmişte umarım devamı gelir.Yukarıda eski tarihli bir takas ekledim.Sayın cefakstan rica etsek son halini bizimle paylaşır mı ? Teşekkürler.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değidir.
Günaydın herkese bol kazançlar...
Güzel bir açılış umarım devamı gelir :)
Allhope forumda bir siz bir ben varim... Enteresan bir durum 17 yillik borsadayim boyle birseye sahit olmadim :)
Saka gibi!