Sn Denizlili Dost,
Ben tesekkur ederim desteginiz icin. Hepimiz fikirlerimiz ile zaten birbirimize destek oluyoruz.
Saygilar...
Printable View
Sn Denizlili Dost,
Ben tesekkur ederim desteginiz icin. Hepimiz fikirlerimiz ile zaten birbirimize destek oluyoruz.
Saygilar...
Merhaba Arkadaslar,
SPK sikayetimi iletmis bulunmaktayim. Aldigim sonucu sizlere iletirim.
Ilk baslangic...
Saygilar
Ne yazdın söyle bizde yazalım hukuk içinde her türlü hak arayışına varım....
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Mamur,
Pasabahce - Magazalar - Dencm iliskisini yaygin ve sureklilik arz eden islemler basligi altinda incelenmesi gerektigi + Sisecam - Dencm in PB Magazalari A.S hisse satis usulleri ile ilgili paylasimlarda ve sikayette bulundum genel olarak.
Zaten surekli sikayetci oldugumuz, rahatsiz oldugumuz konular.
Saygilar.
Bende yazayım o zaman....
Sayın captain7 ,
saygılar bizden.
Naçizane tavsiyem,
bu grupla yakından ilgilenen ekonomi danışmanına da gerekli bilgilendirmeyi öne almanızdır.
Selamlar...
Teşekkürler
Sayın captain7 ...
Forumda kimse yazmaz oldu ya herkes sattı yada umudunu kaybettiler..
Mıymıntı :whistling:
https://i.hizliresim.com/R0aMOG.png
Bunun sessizliği daha ne kadar devam edecek borsadan soğuttu beni..
bütün cam hisseleri katladı endeks katladı ilem haçmi katladı be ne ya ANI PATLAMA mı yapacak nedir
PAŞABAHÇE içinde olan denizliCAM bu fiyatlarda kaç yıl daha tutulacak
Dencam bizi kanser etmeden gitmez... Yokmu hiç duyumu olan...
Merhaba Arkadaslar,
SPK dab bana yanit geldi. Sizlere gelen yaniti paylasacagimi belirtmistim.
Hisse satisi vs kurallar cercevesinde oldugunu yorumlamislar. Grup ici islemlerle ilgili de bu konusa SPK zaten gerekli incelemeleri yapiyor ve aykirilik olmasi durumunda bu tespitleri SPK Kurul bulteninde ilan ediyoruz demisler.
Zaten unutmustum ben SPK dan mail gelince hatirladim :))
Sahsen oraya buraya yazarak da vakit kaybetmeyecegim artik. Inandigim yolda sabirla yurumeye devam edecegim.
"her şey gider kalbimizden bir sen kalırsın
gece gündüz aklımızdasın...
bizim için sevdadan delirmiş diyorlar
bilmeyenler nasıl anlasın..."
Saygilar
Emeğine - gönlüne sağlık
sayın captain7 saygılar bizden.
Çok sıkıştı bugün aldim
Ani bir çıkış la 20 ye kadar gider .3 ay süre veriyorum benim girdiğim kagit genelde 3-4 ayda % 40 yapar.
Giderse dediğin yere sana bir Ayetel kürsi okurum ayrıca temel olarak bu hissede bir beklentin var mı
7 yıl önce 27 yaptı. 3 yıl önce 17 yaptı. 6 ay yıl önce 13 yaptı. Artık 11.5 dan 12 den nerden alabilir se toplayıp önce 13 ardında 20 sonrada 30 a göreceğini düşünüyorum. Ben spek gibi düşünüyorum. Cam ların hepsi 2 ye katladı geçti Trakya cam 1.7 den 4 lira oldu.bizim spek de para kazanacak. Buda ancak 30 çıkarması ile olur.10 yıllık grafikleri inceleme de bile kagit 11.5 da sıkıştı artık buradan patlayacak. Kağıt zarar ediyor ama yaptığı ni Paşabahçe ye üzerine kar koymadan maliyeti ne veriyor. Paşabahçe için kamu hizmeti yapıyor .o yuzden kar edemez.zarar eden firma şimdi 1 liraya duserdi.ayrıca ne derece doğru Paşabahçe de çalışan birisi makine alındığı ni artık kara geçeceğini söyledi göreceğiz.
bu kagit ömrumu yedi cikmasi bile heyecanlandirmiyor artik 1.5 tl arti yapip aksam eksi kapattigini biliyorum is yatirim kendi aliyor bir gun sonra satiyor darbeden önce 15 tl idi endex 76 simdi endex 100 hisse 11.5 bu nasil bir durum varmidir izahı
Bugün denizli camin kapisina kilit vursalar lot basina 20 lira aliriz
Denizli camin artık son 11.40 fiyat lari diye düşünüyorum. Grafik biraz okurum. Artık son günleri diye telaffuz ediyorum. Eğer ani bir çıkış yaparsa 13 de falan duracağıni zannetmiyorum.5 gunde 20 olur diyorum. Öyle zor diyorsanız 7 yıl önce 27 liraydi.mal toplu yorum yapan bile iyice azaldı.çok kişi satıp gitti .borsadan çıkma gibi bir durum bana göre yok. Mesela izocam deseniz tamam. DENİZLİ CAM bedelsiz bölünme haberi olsa süper olurdu
Denizli camda bedelsiz potansiyeli varmı varsa yüzde kaç yazarsanız iyi olur...
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
harsh:)
11.40 tan yukarı götürmek istemiyor.buradan lotmu toplamak istiyor. Yoksa daha aşağı mi goturmek istiyor anlamadım. Ama kağıt 11.38-11.44 arasında oynuyor. Işlemci hacmi düştü yukarı ya doğru ne zaman patlama yapacak. Alalı 10 gün oldu yeter artık. Git 15 lerede biraz para kazanalım .benim aldığım kağıt 3 ayda% 40 yapar dedik.beni yalancı çıkarma.
sen yenisin galiba! kimler yalanci çikmadi bu tahtada insallah hakli cikarsin
Diger taraf a yazdim, bu taraf ile de paylasmak istedim;
Herkeşlere benden selam :))
Sahsen bir yere gittigim yok. Biriktirmeye basladigim tarihten itibaren 4 yil tamamlanmak uzre. Cok az bir kismini satmak zorunda kalmistim ama onemli degil o miktar.
24 Ekim 2019 a kadar burda sabirla bekleyebilirim. 29 Ekim 2019 dan sonra tekrar bir degerlendirme yaparim duruma gore.
Oncesinde haber akisi, baska turlu gelismeler olur ise onu da ayrica degerlendirip karar veririm..
Neden 24 Ekim diyeceksiniz... Frodo nun Gandalf a ( zehirli bicak darbesi yaralandiktan sonra ayrik vadide uyaninca ) "nerdeyim ben, gunlerden ne?" dediginde, Gandalf in "gunlerden Ekim in 24 u" demesinden degil :)))
Asagidaki sebepten;
"Şirket ve European Bank for Reconstruction and Development (“EBRDâ€) arasında 10 Kasım 2014 ve 24 Ekim 2014 tarihli alım/ satım opsiyon sözleşmeleri imzalanmıştır. Buna göre Şirket, Paşabahçe Cam Sanayii ve Tic. A.Ş. (“Paşabahçeâ€) payları için bir alım opsiyonuna sahipken aynı zamanda EBRD’ye bir satış opsiyonu tanımaktadır. Paşabahçe’nin halka arzının 24 Ekim 2019’a kadar gerçekleşmesi durumunda, söz konusu alım/satım opsiyonları geçersiz hale gelecektir. "
http://www.sisecam.com.tr/sites/cata...yet_Raporu.pdf
Sayfa 152.
Saygilar...
Foreks 2 tane haber yayınladı:
https://temelanaliz.net/symbol.html?symbol=DENCM
Ek 4766
Bu kağıtta sürüngen gillerden herhalde. Alsak mı biraz? Ekmek var gibi bu kağıtta ne dersin hasanbölük üstad.
Neyse biraz daha sürünedursun bakalım..
Beni hasta etti sizi etmez inşallah...
10-15 gündür izlemedeyim gördüğüm kadarıyla sığ bir kağıt. Buralar artık dip noktaları olmalı. Endekse de pek uymuyor. Bakalım neler yapacak izlemeye devam..
Sanırım bugünkü kapanış ile artık B grubunda işlem görecek. Anlamakta çok zorluk çekiyorum. Her türlü olumsuz durum yaratıldı. Şirket yönetimi bir değer yaratamıyorsa ne iş yapar? Niyetiniz nedir açıklayın biz de ona göre davranalım. Endeks kaç oldu piyasa değeri nereye geldi. Tamam KY istemiyorsunuz da serbest piyasa koşullarının da kuralları var? Siz beğenmiyorsunuz diye buraları bırakıp gidecek değiliz ya. Biz cepten yiyorsak sen/siz *3 * 5 kadar cepten yiyorsun/yiyorsunuz. Şirketi sıfırlayın da rahat edin. Her gün aynı numara 1-2 kademe önceki günün üzerinde aç ve 1-2 kademe aşağıda kapat. Tamam çok güzel bilgisayar programınız var. İstediğiniz grafiği de çiziyorsunuz. Ama nereye kadar be arkadaş. Kaç ay oldu. Bas aşağıya bas aşağıya. Ekonominin temel mantığına aykırı hareket ediyorsun. Nasıl para kazanmayı düşünüyorsun? Zaten çok komik bir piyasa değerin var. Dilerim Allahtan Katarlılardan biri gelir de alır elindekini görürsün ebenin hörekesini. KY olarak zayıfız ve sesimizi kimseye duyuramıyoruz. Tamam birgün de zengin olmak istemiyoruz. Ama gösterge faize de ezdirme bizi be Spek efendi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu camdan bence bi halt olmaz maliyet altında çıksa sallarım yoksa paşabahçenin halka arzını bekleyeceğiz
Borsanın 2017 yılındaki yükselişine, cam sektöründeki büyüme ve ivmelenmeye bakınca Dencm'in en az 20 lira olması gerekirdi.
Dencm sanki borsada işlem gören bir marka değil, aylardır tek bir hareketi yok.
Üstelik fiyatı neden 20 lira değil de halihazırda 11 lira?
Yönetim kadrosu bu sorunun cevabını biliyor mu?
Yatırımcıların bilgilendirilmesi gerekmiyor mu?
Kâr marjının daha düşük olduğu sektörlerdeki şirketlerin yılbaşından bu tarafa ne kadar kıymetlendiği ortada değil mi?
Hissede değilim ama ben bile bu soruların cevabını merak ediyorum.
Şu anda borsada A grubu olup 100 endekste işlem gören kağıtlar arasında, bırakın prim görmeyi eksilerde olan ve yatırımcısına bu kadar kötü davranan bir kağıt daha yok bence. Yatırımcılar, aylardır ne kadar çok fırsat kaçırdı ve ne çok zarar etti.
Bu olumsuzluklara rağmen, umarım herşey gönlünüzce olur ve bunca zaman beklemeye değen bir rakama ulaşır, artık bekletmesin ve olması gereken hedefe tez vakitte varsın inşallah. (Kesinlikle YTD)
Bu arada, belirttiğim rakam sembolik ve öylesine yazılmış bir fiyat.
Bunu yazarken, hissedeki yatırımcının senelerdir aylardır biriken kayıplarını dikkate bile almadım.
Birileri için maliyet belki de çok daha yukarılara tekabül ediyordur.
Bu nedenle şu anki durum Dencm'e hiç mi hiç yakışmıyor. Anlatmak istediğim bundan ibaret.
Hepinize bol şanslar ve kazançlar. (YTD)
11.20 den küçük bir meblağ aldık bakalım.Hayırlısı olsun..