2007 'nin nisanından sonrada 3.50 yi görmedi 3.100 leri gördü ama 3.500 'de ben hatırlamıyorum kısa bir not düşeyim dedim çok fuzuli gibi dursa da öyle değil
Printable View
2007 'nin nisanından sonrada 3.50 yi görmedi 3.100 leri gördü ama 3.500 'de ben hatırlamıyorum kısa bir not düşeyim dedim çok fuzuli gibi dursa da öyle değil
Sonuç olarak arkadaşlar, bu değirmen artık ya dönecek, ya dönecek. Yatırımcının sabrı kalmadı. Öncelikle şirketi mail yağmuruna ve telefonla arayarak sıkıştırabiliriz.
Patron aç gözlü ve hukuk sistemi cok yavas olunca beklekte kacinilmaz oluyor
Herkese sabir
Bir sonraki mahkeme 7.12.2017
Yine bir numara yok.
Alınan Karar
Dosyanın resen seçilecek bilirkişiye tevdi ile rapor alınmasına, duruşmanın 07/12/2017 gününe bırakılmasına karar verilmiştir.
Bir Sonraki Duruşma Tarihi
07/12/2017
Varsa Finansal Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı
-
Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
Tedbir amaçlı alınan ancak sonradan kesin karar ile kaldırılan ihtiyati haciz sebebi ile çalıştığımız ve çalışmadığımız bütün bankalara, iştiraklerimize ve ticari profesyonel ilişkimiz olan şirketlere ve şahıslara 3.kişilerdeki hak ve alacaklar için birinci haciz ihbarnamesi gönderilmiş olması nedeniyle, şirketimizin itibarı olumsuz etkilenebilir.
tekrar haciz yok yukarıda ki karardan sanki tekrar haciz ihbarnamesi gönderilmiş gibi anlaşılıyor
Bilirkişilik çeşitli şekillerde tanımlanmaktadır;
a)Bir davada, çözümü hakim tarafından bilinmeyen özel ve teknik bilgi gerektiren hallerde oy ve görüşüne başvurulan üçüncü kişiye, bilirkişi denir.[1]
b)Yargılama sürecinde,özel veya teknik bir bilgiyi gerektiren konularda,hakim tarafından bilgi ve görüşüne başvurulan uzman kişilere, bilirkişi denir.[2]
c)Başka bir tanımda.bilirkişi,bir ihtilafı sona erdirme durumunda olan hakimin,bilgisinde olmayan tecrübe kurallarına ulaşılması veya tecrübe kurallarına dayanılarak mevcut ihtilaf bakımından sonuçlara varılması şeklinde ortaya çıkabilen konularda çözümü özel veya teknik bir bilgiyi gerektiren hallerde sıklıkla başvuracağı kişidir.[3]
Bilirkişinin raporu hakimi bağlamaz.Çünkü bilirkişi raporu takdiri bir delildir ve hakim bu takdiri delili serbestçe takdir eder.Bilirkişi raporunun hakimi bağlaması,hakimin bağımsızlığı ile bağdaşmaz.
Hukukumuzda önemli kurumlardan olan bilirkişiliğin ne HUMK’ta ne de HMK’ta tanımının yapıldığını görmekteyiz.Maddeler de sadece özel veya teknik bilgi gerektiren hallerde bilirkişiye başvurulacağı belirtilmektedir
Bilirkişi seçiminde HMK 268/1’de;mahkemelerin,bilirkişileri görevlendirilmesinde yargı çevreleri içinde yer aldıkları bölge adliye mahkemeleri adli yargı adalet komisyonları tarafından her yıl düzenlenecek bilirkişi listelerinin gözetilmesi esası hüküm altına alınmıştır.
Bilirkişiliğin tarafsızlığını ve dürüstlüğünü sağlamak üzere kabul edilen kurumlardan birisi olan bilirkişinin reddi konusunda bir takım değişikler bulunmaktadır. Üç günlük sürenin bir haftaya çıktığını görmekteyiz.Üç günlük sürenin ret sebebinin öğrenilmesinden itibaren en geç bir hafta içinde yapılması şartı getirilmiştir.
Herkese selam birakın mahkemeyi arkadaslar dava nekarlik ki 6 trl egeli grup oz sermayesi gercek rakam 67 trl (egcyo+eglyo+egcyh) + tan egeli ( bizden kazandiklari :) ) toplam 100 trl vardir bu benim tahminim simdi bu mahkeme yuzdenmi buralardayiz evet komik geliyor bana sadece patron istesin yeter neler yapar herkes bilir tavan tavan ama niyeti bozuk yazik
Beklentiler
1) eglyo haciz kesin karar ile kalkti
2) eglyo girisim sermayesinden cikiyor
3) eglyo hisse satisi icin mkk basvurdu
4)eglyo 2017 bilanco
5) egcyh borclari tan egeli kapatti kisa ve uzun birc yok bilanco icin iyi
6) egcyh ticaret kanunu na gore ilk genel kurulda ihtimal 25 hazirana kadar yaparlar sermaye kaybini onleyecek ve guzel adimlari nasil yapacaklarini aciklamak zorunda
Artik ne olur ne biter bilinmez
Tek bildigim hic acimalari yok
Herkese sabir az daha sabir...
Şu ingilterede bi şirket aldıydı kaç paraya almıştı o şirketi bilen varmı
EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
İmzasız Görüntüle
EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / EGLYO [] 25.09.2014 17:46:12
1 Ersoy ÇOBAN YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEK. EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 25.09.2014 17:06:30
2 Akın AYDIN GENEL MÜDÜR EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 25.09.2014 17:07:56
Ortaklığın Adresi : Abdi İpekçi Cad.Azer İş Merkezi No:40 K.4 D:12-13 34367 Harbiye Şişli/İSTANBUL
Telefon ve Faks Numarası : 0 212 343 06 26/0 212 343 06 27
E-posta adresi : info@eglyo.com
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : 0 212 343 06 26/0 212 343 06 27
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : General Trading System Ltd.'nin Satın Alınması Hk.
AÇIKLAMA:
Şirketimizin %100 oranında sahibi olduğu, bağlı ortaklığımız Eurasia Enerji Yatırımları A.Ş.'nin, İngiltere menşeli, mobil enerji santral kiralama alanında yatırımları olan General Trading System Ltd. (GTS) şirketinin tamamını 8 milyon ABD Doları karşılığında satın aldığı ve devir/tescil işlemlerinin tamamlandığı bilgisi Şirketimize ulaşmıştır. Satın alma işleminin tamamlanması ile birlikte GTS'nin kiralanabilir sabit ve mobil enerji santrali portföyüne katacağı 2 adet 25'er MW'lık Pratt&Whitney mobil enerji tribünlerinin uluslararası piyasada kiralanması hususunda Biovizyon Enerji ünvanlı şirketin aracılık hizmeti verme teklifinin münhasır olmamak kaydı ile kabul edildiği ve 25 Eylül 2014 tarihinde Eurasia Enerji ile Biovizyon Enerji arasında bir aracılık sözleşmesi imzalandığı tarafımıza bildirilmiştir.
Kamunun bilgisine sunarız.
eurasia eski adı yeni adı egc egcyh 17 trl. sermaye verdi şimdiki ederi 10 trl ama yukarıdaki şirket hakkında bilancoda bir ayrıntı yok . şimdi egc enerjinin değerini nasıl hesaplandı?
Gözüm üstünüzde bunlar bir kenarda kalsın..
bir şirketin içi nasıl boşaltılır bizede ibret olsun
meşgulum, yeniden değerlemede ingiltere de ki şirket dahil edilmedi çünkü şirketin değer hesaplaması yapılamıyor spk daha önce bağımsız bir kuruluşa değer hesaplanması yapılması için süre vermişti ama süre geçti ses seda yok hep beraber spk ya mail atsak ingiltere de ki şirketin akıbetini öğrenmek için nasıl olur
benim bildiğim egc enerjinin değeri içindi borsada işlem görmediği için defter değeri hesaplandı.(10 trl )
fakat şunu bilmiyoruz egc enerji 8 ml dolara bu şirketi aldı ama egc nin defter değeri buna göremi hesaplandı?
egc nin ayrıntılı bakmak lazım ama .
istediğiniz yere başvuru yapalım bir şirketin içi nasıl boşaltılır ve bilancoda nasıl gizlenir herkes anlasın.
ayrıca anel de herkes neden bağırdı reklamlar internet siteleri vb çünkü büyük oyuncular mal ellerinde kaldı
ama egcyh ve egeli tahtaları sadece siz ve biz ve ky....
ases sizden ricam şablonu oluşturun herkes göndersin
tşkkk
Bistte işlem gören eglyo firmasının %100 üne sahip olduğu egc enerjiye ait 2014 yılında 8 milyon dolara alınan İngiltere menşeli, mobil enerji santral kiralama alanında yatırımları olan General Trading System Ltd. (GTS) şirketinin akıbeti meçhul hale gelmiştir. Spk, 2016 yılı içerisinde şirket yönetimine bu şirketin akıbetini ve şirketin değerleme hesaplanmasının yapılması için şirket yönetimine süre vermişti ama süre bittiği halde şirketten ses seda yok. Sayın spk yetkilileri, bistte işlem gören egcyh ve eglyo yatırımcıları olarak bu olayda şirketin 8 milyon dolarının 3. sahıslara aktarılması ve şirketin içinin boşaltılması olayı ile karşı karşıya kalmamak için lütfen, İngiltere'de ki şirketin akıbetini biz ky adına sorabilir misiniz ?. Teşekkürler.
https://www.bimer.gov.tr/
arkadaşlar ben acele ile böyle bir şablon oluşturup gönderdim hadi hep beraber ( daha önce sth-true arkadaşın hazırladığı şablonu buradaki arkadaşların mail yağmuru neticesinde spk egcyh nin sermayesi hakkında cevap istemişti) aşağıda ki bimer adresinden soru yağmuruna tutalım skp muhakkak tana soracaktır.
bu arada mesgulum egc enerjinin değeri hesaplanırken ingiltere de ki şirket belirsizlik nedeni ile hesaba katılmadı
Ellerine sağlık ases başvuru yapıldı!!
Herkes destek versin zararı olmaz
Egc nin degeri bagimsiz bir firma tarafindan yapildi o firmaya sormak lazim simdi icerigi bilmiyoruz belki bu firma icin degerlendirme sureci devam ediyor bilmiyoruz
Ayni sorun egcyo bilancoauna bakarsaniz egc tarimda ortaya cikti borsada islem gormedigi icin defter degeri alimdi egc tarim yuzenden zarar yazdi
Sonuc minareyi calan kilifini uydurur
Herkese sabir
15 mayıs tarihindeki bilancoda aciklama gelmis
Ayrintili bakinca gozume carpti
Egc 17 trl aldigi sirket suan toplamda ederi 10trl yazıkkkk
Sınırlı Olumlu (Şartlı) Görüş'ün Dayanakları
Şirket'in hisseleri borsada işlem görmeyen bağlı ortaklığı EGC Enerji Çözümleri A.Ş. ("EGC Enerji"), 30 Haziran 2014 tarihinde 2 adet kiralanabilir mobil enerji türbininin alımını gerçekleştirmek ve bunları uluslararası piyasalarda kiralamak üzere yurtdışında bir şirketi 16.976.000 TL karşılığında devralmıştır. Buna ek olarak Şirket'in 31 Aralık 2016 tarihi itibari ile EGC Enerji'den 5 adet senede bağlanmış olan toplam tutarı 11.250.101 TL olan alacağı bulunmaktadır. Şirket tarafından 28 Şubat 2017 tarihinde alınan Yönetim Kurulu Kararı ile EGC Enerji'ye sağlanan borçların, Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğ'nin (III-48.3) 21'nci maddesinin 3'üncü fıkrası (f) bendi kapsamında girişim şirketlerine borç ve sermaye finansmanının karması olarak yapılandırılmış finansmana çevrilmesine, EGC Enerji'den alınan dört adet senedin EGC Enerji'ye iade edilmesine, EGC Enerji ile sözleşmelerin imzalanmasına, gerekli işlemlerin ve bildirimlerin ifasına karar verilmiş ve söz konusu sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu şirket ilgili mobil enerji türbinlerinin kiralanmasına yönelik gerekli anlaşmaların yapılamaması nedeniyle bahse konu mobil enerji türbinlerinin alımını gerçekleştirememiş ve faaliyete geçmemiştir. Ayrıca Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") Şirket'e ilettiği 30 Haziran 2016 tarihli yazısında, Şirket'in 31 Aralık 2015 tarihli finansal tablolarında, EGC Enerjinin makul piyasa değerinin ölçülememesi sebebi ile EGC Enerji'nin makul değerinin 30 Eylül 2016 tarihine kadar Kurul'un 17 Mart 2003 tarih ve 37/875 sayılı kararında belirlenen bir kuruluş tarafından hazırlanacak değerleme raporu ile tespit ettirilmesi, faaliyetlerinin 30 Eylül 2016 tarihine kadar tebliğ ile uyumlu hale getirilemeyecek olması halinde anılan tarih itibariyle Şirket'i zarara uğratmayacak şekilde, aktarılan kaynaklardan daha az tutarda olmayacak bir bedel üzerinden portföyden çıkarılması gerektiği bildirilmiştir. SPK'nın bu kararına istinaden, Şirket Yönetimi 12 Temmuz 2016 tarihli Yönetim Kurulu kararında EGC Enerji'nin %100 sermaye payı ile ortak olduğu bu şirketin satışı için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar vermiş ve Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Tan Egeli'ye olası satışı yapmak üzere yetki vermiştir. Şirket ayrıca 31.03.2017 tarihi itibariyle bağımsız bir kuruluşa EGC Enerji'nin Şirket değerlemesini yaptırmış ve 2016 yılı finansal tablolarında EGC Enerji'nin değeri çıkan değerleme tutarı üzerinden gösterilmiştir.
öne çekelim göndermeyen arkadaşlar varsa göndersin
Bistte işlem gören eglyo firmasının %100 üne sahip olduğu egc enerjiye ait 2014 yılında 8 milyon dolara alınan İngiltere menşeli, mobil enerji santral kiralama alanında yatırımları olan General Trading System Ltd. (GTS) şirketinin akıbeti meçhul hale gelmiştir. Spk, 2016 yılı içerisinde şirket yönetimine bu şirketin akıbetini ve şirketin değerleme hesaplanmasının yapılması için şirket yönetimine süre vermişti ama süre bittiği halde şirketten ses seda yok. Sayın spk yetkilileri, bistte işlem gören egcyh ve eglyo yatırımcıları olarak bu olayda şirketin 8 milyon dolarının 3. sahıslara aktarılması ve şirketin içinin boşaltılması olayı ile karşı karşıya kalmamak için lütfen, İngiltere'de ki şirketin akıbetini biz ky adına sorabilir misiniz ?. Teşekkürler.
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null
arkadaşlar ben acele ile böyle bir şablon oluşturup gönderdim hadi hep beraber ( daha önce sth-true arkadaşın hazırladığı şablonu buradaki arkadaşların mail yağmuru neticesinde spk egcyh nin sermayesi hakkında cevap istemişti) aşağıda ki bimer adresinden soru yağmuruna tutalım skp muhakkak tana soracaktır.
18 Mayıs'tan da bir iş çıkmayınca hisselerin yüzüne bakan da kalmadı. Şirket uyumaya devam etsin. Bist 100 bin'e dayanmış durumda. Uyuma patron.
Bence bu bu durumları yani davalık olma haciz bütün hepsini kafasında ölçtü biçti bu işin sonunu kötü sonuçlanacağını tahmin edip böyle bir yolla parayı yurt dışına çıkardı ıhtan bi şirkete ederinin iki üç katını ödedi kimin parası bizim holdingin parası bu iş paravan tabi şimdi haciz kalkınca parayı geri getirdi yine bizim şirketi bu sefer kendine peşkeş çekti şimdi spk bu adama niye demiyor ulan bu şirket nerede bu şirket niye senin aldığın fiyat etmiyor o zamanla bu zaman arasında fark eden şey ney spk bide bu bağımsız denetim firmasına bi hesap sormaz mı ne ise yararlar
Her şey kılıfına ne güzel uyduruluyor, ve bu olup bitene yetkililer neden göz yumuyor?
English
Bildirimler
Finansal Tablolar
Detaylı Ara Filtrele
Bugün
Dün
Son 7 Gün
Son 15 Gün
Diğer
2
Şirket/Fon Tipi
0
Bildirim Tipi
Getir
Yıl
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Periyot
Tüm Dönemler
3 Aylık
6 Aylık
9 Aylık
Yıllık
Finansal Rapor Tarihleri
Yeni bildirim(ler) var10100250
157
Bugün 20:01
KAP TEST A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
156
Bugün 19:40
BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel) / BSOKE
155
Bugün 19:39
KOÇ HOLDİNG A.Ş.Kredi Derecelendirmesi
154
Bugün 19:34
EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
153
Bugün 19:15
BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş.Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
Ekli Dosya Mevcut
152
Bugün 19:07
METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.Pay Alım Satım Bildirimi / EUYO
151
Bugün 19:07
METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.Pay Alım Satım Bildirimi / FONET
150
Bugün 19:02
OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi / LUKSK
149
Bugün 18:59
OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi / SONME
148
Bugün 18:59
T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULUSPK Bülteni
Daha Fazla Göster...
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
EGLYO
Gönderim Tarihi
26.05.2017 19:34:57
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özet Bilgi
Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Müdür Aleyhine Açılan Dava Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
15.02.2017 - 01.12.2016 - 05.01.2015
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin eski iştiraki KRC Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin ("KRC Gayrimenkul") kefalet alacaklısı Şeker Finansal Kiralama A.Ş. ("Şeker Finansal") tarafından, KRC Gayrimenkul'e ortak olunan dönemde görevde bulunan Şirketimiz yönetim kurulu üyeleri ve genel müdürü aleyhine açılan şahsi sorumluluk davasının yönetim kurulu üyeleri ve genel müdürü lehine sonuçlandığı, davanın reddine istinaf kanun yolu açık olmak üzere karar verildiği, Şeker Finansal'ın istinaf talebinde bulunduğu tarafımıza ilgili dönemlerde bildirilmiş, gelişmeler kamuyu aydınlatma platformu üzerinden açıklanmıştı.
Söz konusu davaya Şirketimiz taraf olmamakla birlikte, Yönetim Kurulu Başkanımız Tan Egeli tarafından bugün yapılan bilgilendirmeye göre; konusu geçen davada, Bölge Adliye Mahkemesi davacı taraf olan Şeker Finansal'ın istinaf isteminin esastan reddine karar vermiştir.
Kamunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
PDF Olarak İndir
Mesgulum Hisseye güven kalmayınca tan hisseye ilgi çekmek için böyle bir yöntem mi deniyor
önceki haber;
seker fınansal kıralama a.s. Tarafından, krc gayrımenkul``e ortak oldugumuz donemle ılgılı olarak, o donemde sırketımızde gorev alan yonetım kurulu uyelerımız ve genel mudurumuz aleyhıne acılan 16.143.568-tl’lık sahsı sorumluluk davasının 01.12.2016 tarıhlı durusmasında; davanın reddıne ıstınaf kanun yolu acık olmak uzere karar verılmıstır. Dava, sırketımızde o donemde gorev yapan yonetım kurulu uyelerı ve genel muduru lehıne sonuclanmıstır.
Şirket hisselerine alıcı gelmiyor, itibarını kaybetti malesef, yatırımcılar da akıllandı artık, Kendileri alıp satmadığı zamanki halini görüyorsunuz hisselerin. Güven kazanmak için daha çok çalışmalı Egeli'nin.
Guven vermeyi dusunecek en son kisi suan bence tabi vakti zamani gelince yapacaktir ama niyet kotu olmasa simdiye kadar bir aciklama yaparlardi yapmadilar
Ayrica guven vermesine ne gerek var ki aralik ocak egcyo 0,80 den ziplayan ky varken 3 aydir ne yapalim diye soruyorlar birde ustune bu hissede teknik analiz yapmaya calisanlar eklenince durum cok acimasiz oluyor
Simdi reel olaylara bakalim
Elimizde ac gozlu Gozu doymayan bir patron var haftaya cuma ya kadar bilancolar gelecek ama artik inan bakmaya beklentiye girmeye bile gerek yok cunku nasil isterlerse oyle oluyor herkes beklemede
6 aylik bilanco daha iyi gelcektir en azindan kisa uzun borc yok isin ozeti oglebir borsanin icindeyiZki patronun iki imzasina bakiyoruz yanlis yatirimlar
Para lar uctu gitti
Simdi bekliyoruz herkese hayırlı Ramazanalar Allah dilerim herkesi iyi insanlarla karşılaştırır
Boşuna dememişler düşmanın bile mert olanı olsun diye ama bize gelene bak 😀
Yatırım holding ve girisim sermayesi
Yıl ve rekamlar sadece gostermelik tir
Halka acik bir yatirim sirketi dusunun 2000 yilinda malum kisiler tahsisli yapsin 10.000.000 tl yani sirketin kasasina koysun karsiliginda 10.000.000 hisse alsin diyelim bunu parasi olmadan kredi ile yapsin 48 ay vade sonunda borclu ana para ve faiz 13,200,000 tl odemesi lazim simdi 2002 kadar 0,80 ortalama ile6.250.000 adet hisse satalim tl 5.000.000 tl simdi grub sirkwtlerimize 2-4 yil icinde yatirim aracilik vb diye paralar dagatalim yani sermaye 10.000.000 disarda demi simdi 2 yil sonunda cektigimiz krediyi kapatiyoruz elimizde ne kaldi 5.000.000 hisse simdi 2002-2004 2 yilda ortalama 0,40 dan 5,000,000 hisse aliyoruz 2,000,000 tl demi simdi elimizde 10.000.000 bunu ortalama 1,20 den satalim 12.000.000 guzel demi iste girisim ve yatirim sirketinin benim gozumdeki aciklamasi
gozleri doymak bilmiyor bu sadece tahmini rakamalar daha neler olabilor siz dusunun bu durumda kim hakkini helal eder?
Az daha sabir insallah
Açıklamalar
"Şirketimizin kredi borçlusu Kırcı Elektroteknik firma kefillerinde KRC Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin ("KRC Gayrimenkul") iştiraki Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("Egeli&Co)'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Tan Egeli, Ali Sami Er, Ersoy Çoban, Mehmet Cemal Tükel, Murat Çilingir, Murat Tanrıöver ve Genel Müdürü Akın Aydın *aleyhine, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açmış olduğumuz tazminat davasında, davanın reddine karar verilmişti. * Bunun üzerine, şirketimiz tarafından, yerel mahkeme kararının kaldırılması talebiyle, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde, istinaf yoluna başvurulmuştu. Nitekim, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi tarafından, istinaf talebimizin esastan reddine karar verilmiştir. İşbu karara karşı, 29.05.2017 günü, temyiz yoluna başvurulmuş olup yerel mahkemenin kararı henüz kesinleşmemiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/610284
BIST
ya nasıl oluyor hani hani tamamen reddedilmişti
Bilanço tarihi itibariyle Şirket aleyhine 5 adet icra takibi bulunmakta olup, bu takiplerden birinin borcu
27.04.2017 tarihinde ödenmiştir
bilançodan alıntı bilanço gelmiş
Bilanço geldi
Gözüme çarpan sekfk 1 adet hissemiz varmiş egeli mesaj vermiş .
Önümüzdeki hafta genel kurul tarihi vereceklermi
Büyük bir operasyonun içinde kaldık durumun özeti şirketin içi bilerek boşaltıldı baskı altına alındı 0,15 kurus sonuç...
mesgulum eglyo nun bilanco sunda finansal yatırım lar 2016 10 milyon 2017 20 milyon olmuş dikkatimi çekti birde egcyh nin bilançosunda 5 adet icra takibi var diyor egcyh ne zaman icraya düştü
Adamlarin niyeti kotu ases kardes
Egcyh ici bosaltildi eglyo fiyati dusuruldu 33 trl maliyeti olan simdi 8 trl yazik demi turkiyede bu isler bu kadar kolay
Eglyo arti gecse egcyh bilanco duzelecek ama sonuc ortada
İcra takibi hersey olabilir istem ayrilmis personel vb
Spk aciklama istemesi lazim.
Herseyin hayirlsii artik inan sabrimin son demin deyim
İftar vakti allah bunlari bildigi yapsin
Yanlarina koymasin insallah
Bu durumda eglyo 'nun yükselmesi gerek, egcyh'nin bilançosuna olumlu yansıyacak çünkü.
beklenti de bitti artık yapacak birşey de yok spk ya şikayet ettik 15 günü geçti oradan da ses seda yok
İlgi: 22.05.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgide kayıtlı başvurunuzda Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'in (Şirket) bağlı ortaklığı EGC Enerji Çözümleri A.Ş.'nin satın almış olduğu General Trading System Ltd.'i (GTS) satın aldığına dair açıklama yapıldığı tarihten bugüne mevcut durum itibarıyla herhangi bir açıklama yapılmadığı belirtilerek GTS'nin son durumuna ilişkin bilgi talep edilmektedir. Şirket'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlamış olduğu 01.01-31.03.2017 hesap dönemine ait finansal tablolarının 7 numaralı dipnotunda; "EGC Enerji, yurt dışındaki yatırımları için, 30 Haziran 2014 tarihinde imzaladığı hisse alım sözleşmesiyle, İngiltere'de kurulu olan GTS ve British Virgin Islands'da kurulu Shelesby şirketlerinin hisselerinin tamamını sırasıyla 16.976.000 TL (8.000.000 ABD Doları) ve 24.000 TL karşılığında, Şirket'in KRC Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti.'deki ("KRC") yatırımının satışı karşılığı alınan toplam 17.000.000 TL tutarındaki çekleri vererek devralmıştır. EGC Enerji, GTS'nin 13 Mayıs 2013'te imzalamış olduğu 2 adet 25'er MW'lık mobil gaz türbinlerinin satın alınmasına ilişkin anlaşma çerçevesinde uluslararası piyasalarda mobil enerji santrali kiralama faaliyetlerinde bulunmayı hedeflemiştir. Bununla birlikte, 2015 ve 2016 yılları içerisinde çeşitli kiracı Egeli & Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. 31 Mart 2017 Tarihi İtibariyle Finansal Tablolara Ait Açıklayıcı Notlar (Tutarlar, aksi belirtilmedikçe, Türk Lirası ("TL") olarak belirtilmiştir.) 21 adaylarıyla ön görüşmelerde bulunmuş ancak bağlayıcı bir kiralama sözleşmesi, ticari şartlarda anlaşılamaması nedeniyle imzalanamamıştır. Henüz bir kiralama sözleşmesi imzalanmamasından dolayı, Şirket söz konusu satın almayı gerçekleştirmemiş ve kiralama faaliyetinde bulunamamıştır. Şirket müteakip dönemde uluslararası piyasalarda kiralama faaliyetlerini yerine getirmek için uygun müşteri arayışına devam etmekle birlikte söz konusu şirketin satılabileceğini de değerlendirmektedir." ifadeleri yer almaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
İlgi: 22.05.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgide kayıtlı başvurunuz ile, Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin (Şirket) %100 oranında pay sahibi olduğu EGC Enerji Çözümleri A.Ş.'nin (EGC Enerji) yurtdışındaki yatırımı olan General Trading System Limited (GTS) Şirketi'nin akıbetinin belirsiz hale geldiği ve Kurulumuz tarafından Şirket'ten EGC Enerji'nin piyasa değerinin tespit ettirilmesinin talep edilmesine karşın Şirket'in konuya ilişkin olarak geri dönüş yapmadığı belirtilerek konu hakkında bilgi talep edilmiştir.
Şirket'in 01.01.2016-31.12.2016 dönemine ait finansal tablolarına ilişkin olarak DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından düzenlenen 07.03.2017 tarihli bağımsız denetim raporunda, diğer hususların yanı sıra EGC Enerji'nin makul değerinin belirlenememesinden dolaylı görüş vermekten kaçınılmıştır. Daha sonra, EGC Enerji'nin piyasa değerinin tespit ettirilmesine yönelik olarak Bizim Menkul Değerler A.Ş. (BMD) tarafından hazırlanan 31.03.2017 tarihli değerleme raporuna göre, 31.12.2016 tarihi itibariyle EGC Enerji'nin piyasa değeri 10.307.691 TL olarak belirlenmiş olup, söz konusu değerleme raporu dikkate alınmak suretiyle Şirket'in 01.01.2016-31.12.2016 dönemine ait finansal tabloları revize edilmiş ve Ak Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından düzenlenen 15.05.2017 tarihli bağımsız denetim raporu aynı tarihte Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanmıştır. Bu kapsamda, Şirket'in 01.01.2016-31.12.2016 dönemine ait revize edilen finansal tablolarında EGC Enerji "uzun vadeli finansal yatırımlar" kalemi altında 10.307.691 TL değer ile gösterilmekte olup, EGC Enerji'nin değerinde 07.03.2017 tarihli bağımsız denetim raporunda yer alan finansal tablolarına göre meydana gelen değer düşüklüğü 01.01.2016-31.12.2016 dönemine ilişkin net dönem karı/zararı hesabına yansıtılmıştır. Ayrıca, 15.05.2017 tarihli bağımsız denetim raporunda EGC Enerji'nin değerlemesine ilişkin olarak BMD tarafından hazırlanan raporda yer alan bilgilere detaylı olarak yer verilmiştir.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Ne zurriyetsiz kagıtsin evlat mi aldik elimizdemi buyuyeceksin.. yillik en yuksek 39 gormussun 32 yede fit oluruz gel
Sayın spk yetkilileri; Bistte işlem gören egcyh firması sermayesinin % 95 ini kaybetmiş durumdadır. Şirket yönetimi, spk'nın uyarılarına karşı sermayesinin düzeltilmesi için hiçbir çalışma yapmamıştır. Biz küçük yatırımcıların daha fazla mağdur olmaması için şirket yönetimine bizim adımıza, şirketin sermayesini düzeltmesi için ne gibi çalışmalar yaptığını sorabilir misiniz? Teşekkürler
arkadaşlar bir de sermaye için bimere gönderelim üzerinde düzletme yaparsanız sevinirim
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null