Opmeyle uyanmiyor baya bir durtmen lazım bilirsinki katıra biber surersen at dan hızlı gider 🙂🙂
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Opmeyle uyanmiyor baya bir durtmen lazım bilirsinki katıra biber surersen at dan hızlı gider 🙂🙂
İnşallah şansli gelir
arkadaşlar her hissenin sırası var....sırası gelince hiç yerinde duramaz...biraz daha sabır...bir de bilançoları görmek lazım...güzel bir bilanço bu hisseye hareket getirecektir..
arkadaşlar temetüsü ve bedelsizi ne zaman bu hissenin bakarsınız sırf bunun için bile olsa gelirim...şu anda alkanın temetüsünü alma isteğim var ..bu ayın 27 sinde hesaba geçecek...gentaşın ne zaman acaba ??
Temettü Mayıs 31 .Bedelsiz tarihi henüz aciklanmadi
bilançosu olur dostum...2016 son çeyrekte ciroda rekor kırmış....tam 71 milyona çıkmış cirosu...ondan önceki çeyreklerde 53-58 milyon civarlarında iken son çeyrekte 71 milyona çıkmış...eğer önümüzdeki çeyrekte bu ciroyu yaparsa çok güzel bir kar yapar...
peki bu ciroyu yapabilir mi ?? 2015 yılını incelediğimizde cironun her çeyreğe eşit dağıldığını görebiliyoruz..yani mevsimsellik etkisi yok...o halde 2016 yılının son çeyreğinde yakaladığı bu ciroyu 2017/3 aylıklarda da sürdürme ihtimali var...bir de genelikle ilk çeyreklerde kar marjı yüksek iken son çeyrekte hep az olmuş...bunun nedeni büyük bir ihtimalle finansal verilerinden kaynaklanıyor olabiir...
bu durumda yapılacak yüksek ciro ve yüksek kar marjı etkisiyle süpriz güzel bir kar yapabilir dostlar...öyle bir süprizde bu hisse rahatlıklar 2,00 ve üzerine çıkabilir...
bu hissenin bilançolarını elimden geldiğince takip etmek istiyorum...bilançoyu beğenirsem bu hisseye de giriş yapabilirim...
dün eğer bu hisse temetü ve bedelsiz veriyorsa normal şartlarda fk sı 10 olacak şekilde değerlenmeli demiştim...arkadaş sonradan bana bu hissenin %8 temetü %4 de bedelsiz verdiğini söylemişti...bunu veren bir hissenin çıkması gerekiyor...hem de 2,00 lara...çıkmıyorsa şu anda piyasanın bu hisseyi fark etmemesi nedeni ile çıkmıyordur..
ama güzel bir süpriz kar gelirse bu hisseyi kimse tutamaz dostlar....
Kardeş yüzde 8 bedelsiz yüzde 4 kar payı veriyor
Tamam dostum bedelsizle kar payı yeri değişmiş sonuçta ikisinde iyi
abi sayende bu hisseyi kesfettim sizi eski hisse netten taniyorum saglam tkfen yatirimcisiniz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsede mal bırakmadın sayın spek; boşyere mal gelecek diye bekleme
Çok beklemedik mi çiçeğim. Daha fazla mal almak istiyorsan eğer mecbur yukarı çekeceksin spek amca. Yoksa sana inşaatta elma şekeri bile vermezler.
Malı biraz dağıtsın akıllanır elbet
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardır topla topla doymadi aç gözlü ******** senin gözünü ancak toprak doyurur ******** spek ytdr
Bu gentaş alkayla aynı fiyatı geçen sene alka 5 TL oldu bu hala aynı fiyat bu gentaşa baskı yapanlari SPK ya şikayet etmek lazim 152 bin Lot alıcı var 340 bin Lot satıcı var 1 Lot veriyor 2 Lot alıyor vaşak ytdr
Bunların hiç onuru yok demek ben şahsen sovuyorum biraz doğru ol spek doğru duvar yıkılmaz bir gün biri çıkar senide ördek gibi boğazda yuzdurur ytdr
Spek yok burda patronun adamları var O.A bile dayanamadı
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hissenin sahibi vardır yanlız bunun spegi çok aç gözlü hissenin suyunu çıkardı defter değeri 1.75 adam dusukden almaya çalışıyor hala eksin 2.40 yada 3 TL ye toplasin ytdr
bu gün birazcık da olsa canlılık belirtileri göründü....size yorumumun etkisinin p.tesiden itibaren görüleceğini söylemiştim..ben gerçekleri yazdıkça spek panik yaptı..alıcıların iştahı arttı...bu hissede güzel bilançonun gelme ihtimali yüksektir dostlar...dört gözle bunu izlemek lazım...bu hissenin gün geçtikçe çıkacağına inanıyorum...
dirençler 1,45 1,50 1,56 seviyelerindedir...1,56 ikili tepenin zirvesi olduğu için güçlüdür...geçerse önü açılır...
bu hissenin bilançosunu ben de çok merak ediyorum dostlar..bu hisse benim de radarıma girmiştir...bende sizin gibi yakından takip edeceğim...bilanço benden habersiz gelirse bir zahmet bana hatırlatın dostlar...
Güzel gelirse haber vericem dostum
1,141 de kendi bile mal vermeye kıyamıyor da 1 lot ile satış ışığı yaktırmaya çalışıyor. Satan olsa malını alacak da kimse satmıyor. Bugün iki defa 1,43 gösteren kimse güzel mal aldı. Acele etmeden topladı. Hacim gayet iyi. Spek efendi eğer mal almak istiyorsa biraz yukarı çekecek ki millet kıyıp da malını versin. Yarın malına kıyıp da 1,42 ye basabilirse eğer aldığım mal kadar daha alırım. Yok basmaz da orada tutmaya çalışırsa aldığım malın yarısı kadar daha alırım. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Beklentim olacak mı?
bu arada benim GENTAŞ için çizgilerim bunlar. Aman haa benim çizgilerime güvenmeyin. Herhangi bir eğitim aldığım yok. Sadece gördüğüm diğer grafiklerden görsel benzerlikle çizgi birleştirdim
Genel kurula katılmış biri var mı forumdan?
Sent from my iPhone using hisse.net
genel kurulda sanırım 0,041 temettü çıkmış bedelsiz falan da diyor durumu anlayan var mı acaba sonuç olarak bu gentaş kısa vadede bir sıçrama yapar mı bilgisi olan lütfen..
bende 1,43 den aldım 1,42 den geri sattım sabır dayanmaz bu kağıda bilmiyorum. hareketli değil temettü sü de cazip değil yanılmıyorsam 1000 lota 41 tl bürüt veriyor bilgisi ve öngörüsü olanlar yazarsa gelecek varsa yine alabilirim.
%8 bedelsiz pay %4 nakit temettü veriyor. Ama bu hissenin gidişatını etkilemiyor. Hisseyi etkileyecek olan ilk çeyrek bilançosudur. Mayıs 10'a kadar açıklanacak. Karlılık iyi gelirse hisse mutlaka yükselecektir.
hisse bu gün hareketli dostlar....acaba bilanço mu geliyor ??
kedi maması temettümüz hayırlı olsun hiç yoktan iyidir.
sessiz derinden ilerliyor kerata.
son 1.60- 1.36 harekatında ortaklar sattı gerçi ama olsun.
patron malı daha iyi ahahaha.:cool:
Bu fiyata daha çok temettü veren varmı?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu işler böyle :)
birileri satacak, birileri alacak..
ama izlediğim kadarıyla hissenin uzun vadeli yatırımcılarında yılgınlık dizboyu.
hissenin en eski demirbaşlarından sayın hedge fon'dan sonra sayın behzat da vedalaşmış..
karlarda değilsede cirolarda bi artış başlamış. arada bir girip çıktığım hissede bundan sonrası için kalıcı ortak olmayı düşünüyorum :)
hayırlı kazançlar.
Henüz gelmedi belki bir sürpriz yapar ytdr
Bizim hissede kimse kalmadı herhalde bütün k.y.çıktı mı hisseden forum bomboş
Fiyat vermek doğru olmaz
Dua edin fincan kulp formasyonu gerçekleşsin
İlk çeyrekte de iyi kar gelsin
Gerisi gelir
Mayıs ayı temettü listesi :
http://i.hizliresim.com/QaOJ1y.png